Θεματα

Οι Κυριακές με jazz και brunch επιστρέφουν στη Σκουφά

323843-667197.jpg
Αναστασία Βουτσινά
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
326172-673242.jpg

Η σεζόν ξεκινάει και μαζί επιστρέφουν τα επιτυχημένα και ζωηρά κυριακάτικα brunch του It. Αυτή την Κυριακή 2 Οκτωβρίου ετοιμάζεται το πρώτο, οι καινούργιες προτάσεις είναι πολλές και ακούγονται όλες ενδιαφέρουσες... 

Πρωταγωνιστής σε πολλές επιλογές της κουζίνας το αυγό: ομελέτα, σκράμπλ, μάτια ή ποσέ, συνοδεύει burger –το burger γαλοπούλας αξίζει δοκιμή-, νοστιμεύει σαλάτες, δίνει νόημα σε μια σωστή καρμπονάρα. Δημοφιλής επιλογή και το Sunday Club, δηλαδή λαχταριστά αυγά μάτια μαζί με μοτσαρέλα, προσούτο και λάδι τρούφας. Ο σεφ του μαγαζιού, Ηλίας Σταυρόπουλος μας αποκαλύπτει ακόμα ένα χιτ που θα παίξει πολύ αυτόν τον χειμώνα: Αυγά ποσέ σε ασιάτικα ψωμάκια με κατσικίσιο τυρί και κρέμα κολοκύθας.

Είναι κι αλλά που μας «χαϊδολογάνε» στο It τα κυριακάτικα μεσημέρια. Το σαξόφωνο του Δημήτρη Τσάκα και το κουαρτέτο μουσικών του θα γεμίζουν τον χώρο με jazz συνθέσεις, ενώ στο μπαρ πειραματικές συνθέσεις άλλου είδους απευθύνονται σε όσους αποφασίσουν να αρχίσουν τα κοκτέιλ από νωρίς.

Σταθερή αξία το Bloody Mary με την υπογραφή του μαγαζιού, αρωματισμένο με δενδρολίβανο και αγγούρι. Οι μέχρι και στα ποτά γλυκατζήδες θα ικανοποιηθούν με τα Lemon Pie και Summer Bliss (gin με άρωμα λεβάντας, μαρμελάδα σύκο και lavender bitters). Για αυτούς που αγαπούν το ελαφρά πικάντικο υπάρχει η νέα, προκλητική Margarita με τσίλι, αρωματισμένη αγαύη, δεντρολίβανο, πίκλα και bitters από πορτοκάλι και βασιλικό.

Συμβουλή: το εστιατόριο μαζεύει κόσμο από παντου, κάνε κράτηση.

Info: IT restaurant, 12.00 – 18.00, bar 12.00 - 19.00, Σκουφά 29, Κολωνάκι, 2103631827 & 2103635773, www.facebook.com/ITkolonaki

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ