Nikkei meets Pakta
Είναι η τελευταία, η πιο καυτή και σέξι τάση του πλανήτη. Βάζει κάτω κουζίνες φημισμένες, στο όνομά της πίνουν νερό οι καλύτεροι σεφ του κόσμου. Η κουζίνα Nikkei γόνος της ερωτικής συνεύρεσης του Περού με την Ιαπωνία, έχει τραβήξει όλα τα φώτα πάνω της, ως το πολλά υποσχόμενο παιδί της γαστρονομίας του μέλλοντος.
Στην Ελλάδα η παγκόσμια τάση αντιπροσωπεύεται επάξια και από το ομώνυμό της εστιατόριο Nikkei, που εκτός από το όνομα, έχει και τη χάρη. Εδώ έχουν δώσει ραντεβού για δύο νύχτες του Ιανουαρίου οι εραστές της γεύσης. Στις 17 και στις 18 αυτού του μήνα το Nikkei κάνει χώρο στην κουζίνα του για το Pakta, το κορυφαίο εστιατόριο των αδερφών Adria στη Βαρκελώνη, που ειδικεύεται στην περουβιανο-ιαπωνική κουζίνα.
Ο σεφ του Pakta, Jorge Muñoz (με βοηθό τον σεφ του 41º Experience, Mario Pérez) δημιουργεί μαζί με τον σεφ του Nikkei, Θάνο Στασινό ένα μοναδικό μενού 10 πιάτων. Το μενού θα συνοδεύεται από 2 tailor made cocktails του Σπύρου Κερκύρα, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τις συγκεκριμένες βραδιές.
Πατώντας στις αυθεντικές γεύσεις της Nikkei κουζίνας, το μενού περιλαμβάνει πιάτα όπως «Tiradito», «Cheviche», «Maki» και πολλά ακόμα, που μόνο 140 άτομα θα έχουν την τύχη να δοκιμάσουν. Στις κρατήσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Λεβέντη 3, Κολωνάκι, 210 7239366
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.