Θεματα

Nikkei meets Pakta

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316978-625100.jpg

Είναι η τελευταία, η πιο καυτή και σέξι τάση του πλανήτη. Βάζει κάτω κουζίνες φημισμένες, στο όνομά της πίνουν νερό οι καλύτεροι σεφ του κόσμου. Η κουζίνα Nikkei γόνος της ερωτικής συνεύρεσης του Περού με την Ιαπωνία, έχει τραβήξει όλα τα φώτα πάνω της, ως το πολλά υποσχόμενο παιδί της γαστρονομίας του μέλλοντος.

Στην Ελλάδα η παγκόσμια τάση αντιπροσωπεύεται επάξια και από το ομώνυμό της εστιατόριο Nikkei, που εκτός από το όνομα, έχει και τη χάρη. Εδώ έχουν δώσει ραντεβού για δύο νύχτες του Ιανουαρίου οι εραστές της γεύσης. Στις 17 και στις 18 αυτού του μήνα το Nikkei κάνει χώρο στην κουζίνα του για το Pakta, το κορυφαίο εστιατόριο των αδερφών Adria στη Βαρκελώνη, που ειδικεύεται στην περουβιανο-ιαπωνική κουζίνα.

Ο σεφ του Pakta, Jorge Muñoz (με βοηθό τον σεφ του 41º Experience, Mario Pérez) δημιουργεί μαζί με τον σεφ του Nikkei, Θάνο Στασινό ένα μοναδικό μενού 10 πιάτων. Το μενού θα συνοδεύεται από 2 tailor made cocktails του Σπύρου Κερκύρα, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τις συγκεκριμένες βραδιές.

Πατώντας στις αυθεντικές γεύσεις της Nikkei κουζίνας, το μενού περιλαμβάνει πιάτα όπως «Tiradito», «Cheviche», «Maki» και πολλά ακόμα, που μόνο 140 άτομα θα έχουν την τύχη να δοκιμάσουν. Στις κρατήσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Λεβέντη 3, Κολωνάκι, 210 7239366

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ