- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Σε κάποια πιο ανέμελα χρόνια, κάθε Σεπτέμβρη που επιστρέφαμε στο σχολείο η επιτυχία του καλοκαιριού εξαρτιόταν από έναν αριθμό: εκείνου των παγωτών που είχαμε καταναλώσει. Ήταν αδιαμφισβήτητη μονάδα μέτρησης. Το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι το είχε περάσει αυτός που είχε φάει τα περισσότερα παγωτά. Τελεία και παύλα.
Μεγαλώνοντας, μπορεί τα καλοκαίρια μας να μην εξαρτώνται πια σε τέτοιο βαθμό από την παγωμένη λιχουδιά. Στα αλήθεια όμως, καλοκαίρι χωρίς παγωτό…δεν είναι καλοκαίρι! Ίσως στο βάθος ακόμα να μετράμε κυπελλάκια, πυραύλους και ξυλάκια με χρωματιστό περιτύλιγμα…
Όλοι έχουμε το αγαπημένο μας παγωτό. Ένα όμως είναι αυτό που μας στέλνει στο διάστημα! Ο νέος λαχταριστός πύραυλος Rodeo Grand της Κρι Κρι με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα είναι φτιαγμένος για να απογειώσει τη γεύση του καλοκαιριού. Για πρώτη φορά το πλούσιο, απαλό και πεντανόστιμο φυστικοβούτυρο βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία με την απίστευτη γεύση της σοκολάτας. Το αποτέλεσμα είναι μια βελούδινη, εξαιρετικά δροσιστική γεύση με επίγευση που κρατάει ώρα. Θα τον βρεις σε 4 ακόμα γεύσεις grand και 3 γεύσεις moment συσκευασιών για να καταλήξεις στη δική σου αγαπημένη.
Για την ιστορία, η Κρι Κρι γεννήθηκε το 1954 στις Σέρρες. Ήταν τότε ένα μικρό ζαχαροπλαστείο που παρασκεύαζε παγωτά και άλλα γλυκά. Μέσω των πλανόδιων πωλητών εφοδίαζε όλη την πόλη με γλυκίσματα και χαρά. Από τότε πέρασαν 62 χρόνια γεμάτα γλύκα. Σήμερα η Κρι Κρι εξακολουθεί να φτιάχνει παγωτά με 100% ελληνικό γάλα, γεμίζοντας όλη την πόλη με χαμόγελα. Και τώρα μας απογειώνει για ακόμη μία φορά…
#krikri #mykrikri #krikriicecream #rodeo_grand
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.