Θεματα

Δωρεάν παγωτό; Υπάρχει Θεός.

Το καλοκαίρι στην πόρτα σου με το πάτημα ενός κουμπιού

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
133303-303341.jpg

Επιτέλους ήρθε η μέρα που έγραψα αυτόν τον τίτλο…Δωρεάν παγωτό; Μάλιστα κύριοι! Και όχι ό,τι κι ό,τι παγωτό, αλλά από τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης. Και όχι μόνο είναι δωρεάν, αλλά έρχεται ως την πόρτα σου και σου χτυπάει το κουδούνι για να το φας! Δηλαδή…τι άλλο να πω;

image

Αυτή την Παρασκευή, 15 Ιουλίου, είναι η μέρα παγωτού #UberIceCream που γιορτάζεται σε 400 πόλεις του κόσμου και –ω,θεοί!- η Αθήνα είναι μία από αυτές. Για το λόγο αυτό η Uber σε συνεργασία με τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης έβαλαν στόχο να πλημμυρίσουν όλη την πόλη με δωρεάν παγωτά! Αποκλειστικά για αυτή την Παρασκευή, ο pastry chef των γνωστών ζαχαροπλαστείων, Νίκος Νερολαδάκης, σηκώνει μέχρι πάνω-πάνω τα μανίκια της κάτασπρης στολής του, κάνει τα μαγικά του και φτιάχνει παγωτό με μαύρη βανίλια Μαδαγασκάρης (εξού και το γκρι χρώμα που βλέπεις στις φωτογραφίες).

image

image

Το μόνο που μένει τώρα να κάνεις είναι να μπεις στο app της UBER την Παρασκευή 15 Ιουλίου, από τις 15.00 έως τις 18.00 και να πατήσεις το κουμπί «Ice Cream». Αυτό είναι όλο. Σε λίγα λεπτά το παγωτό θα έρθει έως την πόρτα σου, μόνο του, χωρίς εσύ να κουνηθείς καθόλου, και το κυριότερο εντελώς δωρεάν.

Υ.Γ. Μπορεί να γίνει το ίδιο και με τις Μαλδίβες;

Αναλυτικές οδηγίες για να χρησιμοποιήσεις την προσφορά:

1) Κατέβασε το Uberapp στα αντίστοιχα appstores. Η εφαρμογή Uber είναι

διαθέσιμη για λειτουργικά iOSAndroid ή Windows.

2) Δημιούργησε το λογαριασμό σου εισάγοντας μια κάρτα σε ισχύ (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) ή PayPal.

Λεπτομέρειες για την προσφορά:

-Η προσφορά ισχύει για όλους τους χρήστες Uber την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα. Οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι: κέντρο Αθήνας, Μαρούσι, Κηφισιά, Ψυχικό, Χαλάνδρι και Γλυφάδα.

- Aναζητείστε το παγωτό σας έγκαιρα καθώς αναμένεται να υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Αν δε βρείτε με την πρώτη προσπάθεια προσπαθήστε ξανά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ