- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Επιτέλους ήρθε η μέρα που έγραψα αυτόν τον τίτλο…Δωρεάν παγωτό; Μάλιστα κύριοι! Και όχι ό,τι κι ό,τι παγωτό, αλλά από τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης. Και όχι μόνο είναι δωρεάν, αλλά έρχεται ως την πόρτα σου και σου χτυπάει το κουδούνι για να το φας! Δηλαδή…τι άλλο να πω;
Αυτή την Παρασκευή, 15 Ιουλίου, είναι η μέρα παγωτού #UberIceCream που γιορτάζεται σε 400 πόλεις του κόσμου και –ω,θεοί!- η Αθήνα είναι μία από αυτές. Για το λόγο αυτό η Uber σε συνεργασία με τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης έβαλαν στόχο να πλημμυρίσουν όλη την πόλη με δωρεάν παγωτά! Αποκλειστικά για αυτή την Παρασκευή, ο pastry chef των γνωστών ζαχαροπλαστείων, Νίκος Νερολαδάκης, σηκώνει μέχρι πάνω-πάνω τα μανίκια της κάτασπρης στολής του, κάνει τα μαγικά του και φτιάχνει παγωτό με μαύρη βανίλια Μαδαγασκάρης (εξού και το γκρι χρώμα που βλέπεις στις φωτογραφίες).
Το μόνο που μένει τώρα να κάνεις είναι να μπεις στο app της UBER την Παρασκευή 15 Ιουλίου, από τις 15.00 έως τις 18.00 και να πατήσεις το κουμπί «Ice Cream». Αυτό είναι όλο. Σε λίγα λεπτά το παγωτό θα έρθει έως την πόρτα σου, μόνο του, χωρίς εσύ να κουνηθείς καθόλου, και το κυριότερο εντελώς δωρεάν.
Υ.Γ. Μπορεί να γίνει το ίδιο και με τις Μαλδίβες;
Αναλυτικές οδηγίες για να χρησιμοποιήσεις την προσφορά:
1) Κατέβασε το Uberapp στα αντίστοιχα appstores. Η εφαρμογή Uber είναι
διαθέσιμη για λειτουργικά iOS, Android ή Windows.
2) Δημιούργησε το λογαριασμό σου εισάγοντας μια κάρτα σε ισχύ (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) ή PayPal.
Λεπτομέρειες για την προσφορά:
-Η προσφορά ισχύει για όλους τους χρήστες Uber την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα. Οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι: κέντρο Αθήνας, Μαρούσι, Κηφισιά, Ψυχικό, Χαλάνδρι και Γλυφάδα.
- Aναζητείστε το παγωτό σας έγκαιρα καθώς αναμένεται να υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Αν δε βρείτε με την πρώτη προσπάθεια προσπαθήστε ξανά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.