- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Το πρώτο Sparkling Party του καλοκαιριού το κάνει μια Μαύρη Πάπια
Στις 14/7 δροσερά cocktails με Παράγκα Sparkling στον κήπο του Black Duck


Αν δεν θέλεις επειγόντως να πιεις κάτι δροσερό σε κήπο με πρασινάδες, τότε δεν ξέρω τι είναι αυτό που ζητάς Ιούλιο μήνα στην Αθήνα. Αυτή την Πέμπτη, 14 Ιουλίου, σε μια από τις πιο όμορφες, δροσερές και λουλουδιασμένες γωνιές της πόλης οι Αθηναίοι ξεδιψούν με cocktails που βγάζουν μπουρμπουλήθρες και θυμίζουν ότι οι καλοκαιρινές βουτιές είναι κοντά.
Στο Black Duck από τις 21.00 ο Κοσμάς Δεβελέγκας του Pepper παίζει τις μουσικές του, ενώ εσύ πίνεις cocktails με Παράγκα Sparkling. Πρόκειται για το αφρώδες κρασί της δημοφιλούς ετικέτας που παράγεται από τις ποικιλίες Ξινόμαυρο, Chardonnay και Μοσχάτο και που του αρέσει πολύ να «παίζει» με τα cocktails. Για αυτό και εκεί, στο Black Duck, σου έχουν ετοιμάσει τρία signature cocktails με το κομψό και χαρούμενο αυτό κρασί, που μοσχοβολάει λεμόνι, βερίκοκο και ροδάκινο. Ό,τι πρέπει για να περάσει χαλαρά και ξέγνοιαστα ακόμα ένα καλοκαιρινό βραδάκι στην πόλη.
Παπαρρηγοπούλου 5-7, 210 3252396
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
Συναντήσαμε τον σεφ της Γαλλικής Πρεσβείας και τον γνωστό Chef Pâtissier, λίγο πριν την εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας Merci Chef!
Ο σωστός τρόπος να γεμίσεις μπαταρίες για την εβδομάδα που ακολουθεί
Κρουασάν, προφιτερόλ και γαλλικές σπεσιαλιτέ
Καθετί στα ράφια και στις προθήκες του εξαιρετικού αυτού delicatessen μοιάζει πολύτιμο – και είναι
Ολόφρεσκο και λαχταριστό, φτιάχνεται μπροστά στα μάτια μας
Δύσκολα μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε τόσες λιχουδιές
Aυθεντικά γαλλικά κρουασάν, ονειρεμένα γλυκά και χειροποίητο gelato
Εδώ που κάθε μέρα ξεφουρνίζεται μια μικρή Γαλλία για εσένα μόνο
Τιμή και δόξα στα σερμπέτικα του βορρά
Ελλάδα και Γαλλία συναντιούνται σε μια γιορτή γεμάτη γεύσεις και αρώματα από βραβευμένους σεφ. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.
Αστέρια Michelin, τίτλοι κύρους και αμέτρητες ώρες δημιουργίας σε γαλλικές κουζίνες
Από τον Τσελεμεντέ στο «δείξε μου τί τρως»
Η γιορτή που οι καλοφαγάδες περιμένουν όλο τον χρόνο είναι εδώ
Νέο βιβλίο αποκαλύπτει όσα είχε μοιραστεί με τη βοηθό του για την απιστία με την Αρτζέντο
Η ανάγκη γέννησε κάποιες από τις πιο μερακλίδικες γεύσεις της Σαρακοστής (και όχι μόνο)
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.