- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ζέστανε απότομα και μας έπιασε το σεργιάνι. Το σπίτι δεν μπορεί πια να μας κρατήσει, θέλουμε φίλους καλούς, έρωτες και βόλτες…πολλές βόλτες! Αυτή την Κυριακή, 5 Ιουνίου, λοιπόν πάρε τον φίλο ή τον έρωτά σου από το χέρι και πήγαινε στο ωραίο ταβερνάκι των Πετραλώνων που έχει για όνομα τη σκέψη μας. Η Βόλτα σε περιμένει με ένα ξεχωριστό μουσικό ντουέτο που θα μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της Jazz.
Ο Δημήτρης Πολίτης (ιδρυτικό μέλος των The Ghost Notes) και ο Αντώνης Πρίφτης (ιδρυτικό μέλος των Rudy Roots) ένωσαν φέτος τις δυνάμεις τους, δημιούργησαν ένα κιθαριστικό, ορχηστρικό σχήμα και μαζί παρουσιάζουν μια σειρά κομματιών από την jazz, soul, funk, pop, bebop και swing σκηνή. Ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει από τη δεκαετία του ’30 με διασκευές του Django Reinhardt, του Dizzy Gillespie, συνεχίζει στην εποχή της post bebop και φτάνει μέχρι την πιο σύγχρονη pop περίοδο του Barry White και του Stevie Wonder.
Όλα αυτά δοκιμάζοντας το ολοκαίνουργιο μενού που ετοίμασε η Βόλτα για το καλοκαίρι. Από εδώ και πέρα μόνο νόστιμες βόλτες…
Κειριαδών& Ιπποθοντιδών 10, Κάτω Πετράλωνα, 210 3459172
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.