- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ασιατικές νύχτες στο Κεφαλάρι;
Ατμόσφαιρα, ωραία ποτά και φαγητό που σε ταξιδεύει. Το Oozora ανοίγει τον κήπο του.
Τον χειμώνα έσκισε με τις asiatique γαστρονομικές εμπειρίες του Γιώργου Βενιέρη, τώρα που έρχεται το καλοκαίρι ανοίγει κι ένα ακόμη δυνατό χαρτί του, τον κήπο. Το Oozora για όλη τη σεζόν προσθέτει το πρόθεμα The Garden και βγαίνει στις πρασινάδες της μεγάλης αυλής που μεταμορφώθηκε σε πραγματική όαση χάρη στην ανακαίνιση του αρχιτέκτονα Γιώργου Παντελούκα.
Ανοίγει από νωρίς για after office ποτά και signature cocktails από τον βραβευμένο Σπύρο Κερκύρα, συνεχίζει με την καταπληκτική του ασιατική κουζίνα, που κι αυτή αποκτά καινούργιες ενδιαφέρουσες «νότες». Το νέο απόκτημα και δεξί χέρι του Βενιέρη, ο σεφ Σήφης Μανουσέλης τολμά να πειράξει τα πιάτα προσθέτοντας στοιχεία από τις κρητικές καταβολές του.
Μαθαίνουμε για χωριάτικη σαλάτα που ακροβατεί μεταξύ Ελλάδας και Ασίας αλλά και για musselscurry με αχινό που θυμίζει καλοκαίρι στο Αιγαίο. Κοντά σε όλα αυτά τα νόστιμα και ωραία πολλοί θα είναι και οι guest djs που με τις μουσικές τους θα ντύνουν το καλοκαιρινό σκηνικό με lounge κομμάτια, αλλά και μουσικές που φτιάχνουν ατμόσφαιρα πάρτι. Ο κήπος ανοίγει σήμερα 26 Μαΐου, το νέο μενού θα παρουσιαστεί 1η Ιουνίου.
Δηληγιάννη 54, Κηφισιά, 2108018515
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.