Είτε σου αρέσει, είτε όχι, η μαγειρίτσα είναι ένα από τα must πιάτα αυτής της γιορτής. Και εδώ που τα λέμε, μια συγκίνηση υπάρχει όταν όλη η οικογένεια επιστρέφει σπίτι μετά την Ανάσταση και συγκεντρώνεται γύρω από το τραπέζι. Ακόμα κι αν είναι απλά για να φάει μαγειρίτσα και να τσουγκρίσει κόκκινα αυγά. Αν όμως σε πιάνει πονοκέφαλος και μόνο στην ιδέα να τη φτιάξεις μόνος/ η σου, εμπιστεύσου τους ειδικούς, που όχι μόνο τη μαγειρεύουν για εσένα, αλλά στη φέρνουν και στο σπίτι!
Παπασπύρου
Ξακουστός για τα γλυκά του αλλά το Μ. Σάββατο φορά την πασχαλινή ποδιά του και μαγειρεύει μαγειρίτσα (€9), γαρδουμπάκια φούρνου (€9), μπουτάκια αρνίσια φούρνου (€9,50) και άλλα νόστιμα. Πανόρμου 19, Αμπελόκηποι, 210 6424528, Αγ. Παρασκευής 115, Χαλάνδρι, 210 6842278, Τατοΐου 100& Κολοκοτρώνη 29, Κηφισιά, 210 6204836, Αγ. Τριάδος & Ν. Ζίχνης 15, Αχαρναί, 210 2409235
24ωρο
Φτιάχνει μαγειρίτσα όλο τον χρόνο, αλλά τούτες τις μέρες δέχεται βροχή τις παραγγελίες.. Σπίτι σου στο άψε σβήσε, σε μερίδα ή σε καζάνι!. Α! Και αρνάκι ψητό στο φούρνο για την Κυριακή. Συγγρού 44, Κουκάκι, 210 9221159
Μαύρο Πρόβατο
Τυχερός, αν μένεις κέντρο. Το αγαπημένο του Παγκρατίου, θα είναι κλειστό το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, αλλά όχι τελείως…Σε σκέφτεται και κάνει delivery την ασυναγώνιστη μαγειρίτσα του (και ότι άλλο ζητήσεις). Αρριανού 31, Παγκράτι, 210 722346
Βλάσσης
Μαγειρίτσα ύψους από τα πιο νόστιμα εστιατόρια της Αθήνας. Κλειστό το Μ. Σάββατο, αλλά τη μαγειρίτσα μπορείς να την παραγγείλεις μέχρι τη Μ. Παρασκευή. Μαιάνδρου 15, Ιλίσια, 210 6463060
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.