- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Η συνταγή αυτή είναι τόσο απλή, νόστιμη και γλυκιά που δεν έχεις πλέον δικαιολογία για να μην τρως υγιεινά! Τα υλικά είναι vegan (νηστίσιμα) και θρεπτικά. Θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις την μέρα σου χωρίς να απαιτεί χρόνο στην κουζίνα το πρωί.

Αρκεί να αναμείξεις τα υλικά σε ένα μπολ, να το καλύψεις αεροστεγώς και να το αφήσεις στο ψυγείο αποβραδίς. Θα δημιουργηθεί ένας κρεμώδης μαγικός χυλός, έτοιμος να τον σερβίρεις, κρύο ή ζεστό, με τα αγαπημένα σου φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι:
• 1/2 κούπας νιφάδες βρώμης
• 2/3 κούπας γάλα καρύδας
• 1 κουταλιά της σούπας σπόρους τσία ή λιναρόσπορο κοπανιστό
• λίγο αλάτι
• 2 κουταλάκια σιρόπι σφενδάμου ή μέλι
Περισσότερα στο instagram @misitzi
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν προορισμός σου είναι η Αράχοβα, η Ιτέα ή το Γαλαξίδι, μείνε στη Λιβαδειά!
Η τέχνη συνομιλεί με τον πλούτο των ελληνικών βοτάνων
Αυτό το σαββατοκύριακο η Θεσσαλονίκη θα κολυμπήσει στις ζάχαρες και τα σερμπέτια
Ποια σνακ λατρεύεις αλλά καταστρέφουν κρυφά το χαμόγελό σου -ακόμη κι αν θεωρούνται υγιεινά;
Η φρέσκια άφιξη στο Παγκράτι μας επιστρέφει στο γαλακτοπωλείο του μέλλοντος
Φύση, περπάτημα και αξέχαστες ορεινές γεύσεις
Με νέα διεύθυνση, ίδιο DNA και άφθονη ενέργεια, το comeback της χρονιάς
Το μενού υπογράφει ο head chef του Delta, Λευτέρης Τσούγκας
Όλοι θέλουμε να συζητήσουμε την παράσταση πίνοντας ή τρώγοντας κάτι νόστιμο
Πιες τον καφέ σου, απόλαυσε το πρωινό και τσούγκρισε το ποτό σου σαν να παίζεις σε φιλμ νουάρ
Ένα all-day spot όπου η ποιότητα, η φιλοξενία και το καλό φαγητό συναντούν τον ρυθμό της πόλης
Από τον πρώτο καφέ ως το τελευταίο ποτό – το Medez κρατά τον παλμό του Παγκρατίου
Δύο φίλοι, ένα προζύμι, κι ένας φούρνος που αλλάζει την Αθήνα
Η αγορά της πόλης είναι γεμάτη με τοπικά προϊόντα που αντανακλούν τη γεύση της Σλοβενίας
Το σώμα σου αγαπάει τη ρουτίνα του και τον ύπνο. Το τελευταίο γεύμα της ημέρας μπορεί να χαλάσει και τα δυο.
Εξοχικοί προορισμοί και φαγάκι που αξίζει, δυο βήματα από την πόλη
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών 20 συνταγές για μακαρονάδες που φτιάχνουμε ξανά και ξανά
Από μελένιους λουκουμάδες μέχρι τραγανό μιλφέιγ κι ακαταμάχητα σοκολατάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.