- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Pairidaeza, το μπαρ που γεμίζει μουσική τα κυριακάτικα απογεύματα
Αργότερα, τα βράδια, το μπαρ γίνεται ακόμα πιο μπαρ, με ποτά, κοκτέιλ και τα σχετικά
Aπόγευμα Κυριακής στη χαριτωμένη «Pairidaeza», όπου βάζει την αχτύπητη μουσική του από τις 5.00 μ.μ. ο Νικήτας Καραγιάννης. Για καφέδες δηλαδή τα κυριακάτικα απογεύματα είναι ότι πρέπει στην «Pairidaeza», παρόλο που με μπερδεύει πάντα με το «ai» και το «ae» στο ονοματάκι της για λόγους ανεξήγητους.
Ο Νικήτας είναι χρόοοοοονια dj, κι ακόμα περισσότερα χρόνια δημοσιογράφος, εξαιρετικός και στα δύο αλλά με feeling και εφηβικό ενθουσιασμό στις μουσικές του… που δεν τις ξεχνάς, γράφονται μέσα στο κεφάλι σου για μέρες μετά.
Αργότερα, τα βράδια, το μπαρ γίνεται ακόμα πιο μπαρ, με ποτά, κοκτέιλ και τα σχετικά, μερικές νύχτες με κέφι μέχρι πρωίας που λέει ο λόγος, ένα μπρούντζινο-δερμάτινο-ξύλινο μπαρ που θυμίζει Παρίσι ανεξαρτήτως χρονολογίας. Δεν είναι σκόπιμο όλα να θυμίζουν κάτι που είναι ή δεν είναι (αυτό που έχεις μπροστά σου), συμβαίνει απλώς, και όσο μεγαλώνεις πολύ περισσότερο.
«Pairidaeza» Café bar, Παρνασσού 3, Πλ. Καρύτση, 2103210233
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.