Το Disaronno φοράει Cavalli και γίνεται κοκτέιλ
Μια συλλεκτική φιάλη για καλό σκοπό, ένα γευστικό κοκτέιλ εμπνευσμένο ειδικά για την περιστάση
Ο ενθουσιασμός που έδειξα όταν άνοιξα τη σακούλα και είδα τη φιάλη δύσκολα περιγράφεται. Μετά το ντιζαϊνάτο μπουκάλι βότκα που λάνσαρε πριν λίγο καιρό ο οίκος Roberto Cavalli και έβαλα σε περίοπτη θέση στη συλλογή μου (ο καθένας με τις λόξες του), τώρα ανέλαβε να ντύσει το υπέροχο Disaronno και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.
Η χαρακτηριστική φιάλη του Disaronno αποκτά λοιπόν, εν όψει Χριστουγέννων, ένα outfit εμπνευσμένο από την Pre-collection 2015 του Roberto Cavalli, με τολμηρά εξωτικά animal prints και στοιχεία μαγεμένου βυθού να αποτυπώνονται επάνω σε έναν λευκό καμβά με χρυσές λεπτομέρειες.
Το limited edition μπουκάλι «DisaronnoWearsCavalli» θα κυκλοφορεί για λίγο καιρό σε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ και κάβες, αποτελώντας ένα θαυμάσιο δώρο για κάθε αληθινό fashionista -και όχι μόνο!
Έχει κι άλλο όμως. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της φιάλης «DisaronnowearsCavalli» θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Fashion 4 Development, η οποία, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, προσπαθεί με ουσιαστικές ενέργειες να προωθήσει έργα οικονομικής ανάπτυξης τοπικών κοινωνιών σε αναπτυσσόμενες χώρες.
Το Disaronno πίνεται απολαυστικά με πάγο, λεμόνι ή πορτοκάλι, αλλά για τους πιο απαιτητικούς έχουμε μια υπέροχη συνταγή κοκτέιλ που θα καταπλήξει τους καλεσμένους σας τα Χριστούγεννα.
Disaronno Cavalli Sour
Υλικά
45ml Disaronno
30ml χυμός λεμονιού
15ml σιρόπιζάχαρης
λίγο Prosecco
λίγο angostura Bitters
Εκτέλεση
Σε ένα shaker με πάγο προσθέτουμε το Disaronno, το λεμόνι και το σιρόπι. Ανακινούμε καλά και σερβίρουμε, σουρώνοντας, σε ποτήρι του κρασιού.
Απογεμίζουμε με prosecco και ανακατεύουμε ελαφρά.
Προσθέτουμε τα dashes των angostura bitters, γαρνίρουμε με μια φέτα πορτοκαλιού και σερβίρουμε.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.facebook.com/Disaronno, #DisaronnoWearsCavalli
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.