- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Two Guys, αυθεντικό αμερικάνικο σαντουιτσάδικο στο Μαρούσι
Κι αν δεν σου αρέσει το φαγητό, σου δίνουν τα χρήματά σου πίσω
Δυο τύποι χώρεσαν τρυφερά μπριζολάκια μαζί με καραμελωμένα κρεμμύδια και προβολόνε σε μία μπαγκέτα ψωμί. Κι αν μπορείς, δώσ’ το πίσω.
Η δήλωση ακούγεται αρκετά δελεαστική για να μην περάσεις μία βόλτα από το σχεδόν δύο μηνών, αυθεντικό αμερικάνικο σαντουιτσάδικο στο Μαρούσι. Αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος που στο «Two Guys» γίνεται κοσμοσυρροή.
«Δυο Τύποι» που έχουν περάσει πολλά χρόνια στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ και έχουν δουλέψει σε αμερικάνικα φαγάδικα, αποφάσισαν να επιστρατεύσουν τις γνώσεις τους στη σχάρα και σε έδαφος ελληνικό.
Συνήθως όταν έχεις όρεξη για κρέας, πας σε σουβλατζίδικο, που κατά γενική ομολογία όμως, δύσκολα βρίσκεις καλής ποιότητας φαγητό. Ο κανόνας της πλειοψηφίας λέει: Γρήγορο-πρόχειρο-φθηνό. Ή.. τρως-σκας-μετανιώνεις.
Στο «Two Guys» το team είναι δυνατό, έχει τη γνώση και την εμπειρία και βλέπει την παρασκευή του φαγητού σαν ιεροτελεστία. Ο Alex και ο Mike είναι οι δύο τύποι που θα συναντήσεις και στην πορεία προστέθηκε ο Nick, ο λεγόμενος grill guy.
Αλλά αρκετά με τις ιστορίες, το μενού είναι σούπερ-yummy. Αληθινό, αμερικάνικο, pick-me-up φαγητό που ξεκινάει από γουέστερν ομελέτες, pancakes, το παγκοσμίου φήμης «Philly cheese steak sub», ποικιλία από σαλάτες και άλλες λιχουδιές όπως cole slaw, potato skins, μπαστούνια μοτσαρέλα και ροδέλες κρεμμυδιού.
Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται αμέσως μετά την παραγγελία και, για να φτάσουμε στο κυρίως, να τι πρέπει να ξέρετε γι’ αυτά τα κρεατοφαγικά σάντουιτς: Πρώτης ποιότητας κρέας κομμένο σε λεπτές φέτες που απλώνεται πάνω στην καυτή σχάρα, μαζί με πράσινες και κόκκινες πιπεριές, γλυκά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα φρέσκα μανιτάρια και λίγο πικάντικο προβολόνε που λιώνει αργά. Όλα αυτά σε μία φρεσκοψημένη τραγανή μπαγκέτα. Φαντασίωση. Αν πεινάς πάρα πολύ δοκίμασε το και σε ενισχυμένο μέγεθος, Jumbo sub.
Ποτέ δεν ταίριαξε περισσότερο η twitter ατάκα των foodies «πες μου κάτι σέξι». Εξηγούμαι: Σάντουιτς με χοιρινή μπριζόλα, φρέσκα φιλέτα κοτόπουλου και δύο μεγάλα αυγά, στη σχάρα ή ομελέτα. Ή rib eye σπέσιαλ από φιλέτο Ουρουγουάης σε στρογγυλό ψωμάκι. Και μενού για χορτοφάγους με plain veggie μπαγκέτες με ψιλοκομμένα ζουμερά λαχανικά.
Διάλεξε και πάρε. Φάε την πρώτη μπουκιά. Τώρα, αν μπορείς δώσ’ το πίσω.
*Σε καθαρά αμερικάνικο πνεύμα ο καφές είναι δωρεάν.
*Ρώτα για τις προσφορές της ημέρας.
INFO: Two Guys® Grill In A Bread, Eμπορικό Kέντρο ΑΙΘΡΙO, Αγ. Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι, 210-6000879. Take away και delivery, χωρίς ελάχιστη παραγγελία, καθημερινά μέχρι τις 19.00, εκτός Κυριακής.
INFO
Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε πραγματικές γουέστερν ομελέτες, pancakes και το παγκοσμίου φήμης "Philly cheese steak sub" με μια ποικιλία από σαλάτες και πιάτα, όπως cole slaw λαχανοσαλάτα, potato skins μπαστούνια μοτσαρέλα και ροδέλες κρεμμυδιού, στο γραφείο ή το σπίτι σας. Καθημερινά μέχρι τις 7μμ. εκτός Κυριακής.
Δες αναλυτικάΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις άνοιξε και είναι απίστευτα νόστιμο
Ένα μεζεδοπωλείο για σένα που τον μεζέ τον θες παραδοσιακό αλλά σε νέο, γκλάμουρ περιτύλιγμα
Ο Αορίτης αποχαιρετά την κρητική του κατεύθυνση και βάζει πλώρη για όλη την Ελλάδα. Όμως, ό,τι και να δοκιμάσεις θα σου θυμίσει Κρήτη!
Μέσα στη στοά Καΐρη σε περιμένει ένας ολόκληρος, νόστιμος κόσμος
Νέο στέκι στο Παγκράτι
Φοβερά σουβλάκια στην Πλατεία Εξαρχείων!
Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα σε street food εκδοχή!
Από τα πιο αγαπητά στέκια της Αθήνας, με φανατικό κοινό από την πρώτη μέρα που άνοιξε μέχρι σήμερα
Αποστολή των Pax, να προσφέρουν την αυθεντική street food εµπειρία
Απίθανα τυλιχτά, ζουμερά burgers, οι πιο τραγανές πατάτες. Το Nom πάει το street food σε άλλο επίπεδο.
Εδώ θα δοκιμάσεις μερικά από τα πιο νόστιμα burgers της ζωής σου!
Αγάπη, τέχνη και μεράκι είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας αυτού του αγαπημένου μαγαζιού
Το μαγαζί-φαινόμενο στον χώρο του street food
Εδώ θα βρεις από πεντανόστιμα sushi rolls, μέχρι χορταστικά poke bowls
O σεφ Giovanni Scaraggi και η ομάδα του δημιουργούν μερικά πραγματικά αξέχαστα πιάτα
Δεν προσφέρει απλώς νοστιμιά, αλλά μια ολόκληρη εμπειρία!
Αγαπημένο στέκι για όλους όσοι αγαπούν την ιαπωνική κουζίνα
Ο σεφ Μανώλης Γαρνέλης σχεδιάζει το μενού αξιοποιώντας κάθε κομμάτι του ψαριού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.