Resto

Two Guys, αυθεντικό αμερικάνικο σαντουιτσάδικο στο Μαρούσι

Κι αν δεν σου αρέσει το φαγητό, σου δίνουν τα χρήματά σου πίσω

50591-153528.jpg
Μαρία Κοραχάη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
99023-198035.jpg

Δυο τύποι χώρεσαν τρυφερά μπριζολάκια μαζί με καραμελωμένα κρεμμύδια και προβολόνε σε μία μπαγκέτα ψωμί. Κι αν μπορείς, δώσ’ το πίσω.

Η δήλωση ακούγεται αρκετά δελεαστική για να μην περάσεις μία βόλτα από το σχεδόν δύο μηνών, αυθεντικό αμερικάνικο σαντουιτσάδικο στο Μαρούσι. Αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος που στο «Two Guys» γίνεται κοσμοσυρροή.

«Δυο Τύποι» που έχουν περάσει πολλά χρόνια στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ και έχουν δουλέψει σε αμερικάνικα φαγάδικα, αποφάσισαν να επιστρατεύσουν τις γνώσεις τους στη σχάρα και σε έδαφος ελληνικό.

n

Συνήθως όταν έχεις όρεξη για κρέας, πας σε σουβλατζίδικο, που κατά γενική ομολογία όμως, δύσκολα βρίσκεις καλής ποιότητας φαγητό. Ο κανόνας της πλειοψηφίας λέει: Γρήγορο-πρόχειρο-φθηνό. Ή.. τρως-σκας-μετανιώνεις.

Στο «Two Guys» το team είναι δυνατό, έχει τη γνώση και την εμπειρία και βλέπει την παρασκευή του φαγητού σαν ιεροτελεστία. Ο Alex και ο Mike είναι οι δύο τύποι που θα συναντήσεις και στην πορεία προστέθηκε ο Nick, ο λεγόμενος grill guy.

Αλλά αρκετά με τις ιστορίες, το μενού είναι σούπερ-yummy. Αληθινό, αμερικάνικο, pick-me-up φαγητό που ξεκινάει από γουέστερν ομελέτες, pancakes, το παγκοσμίου φήμης «Philly cheese steak sub», ποικιλία από σαλάτες και άλλες λιχουδιές όπως cole slaw, potato skins, μπαστούνια μοτσαρέλα και ροδέλες κρεμμυδιού.

Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται αμέσως μετά την παραγγελία και, για να φτάσουμε στο κυρίως, να τι πρέπει να ξέρετε γι’ αυτά τα κρεατοφαγικά σάντουιτς: Πρώτης ποιότητας κρέας κομμένο σε λεπτές φέτες που απλώνεται πάνω στην καυτή σχάρα, μαζί με πράσινες και κόκκινες πιπεριές, γλυκά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα φρέσκα μανιτάρια και λίγο πικάντικο προβολόνε που λιώνει αργά. Όλα αυτά σε μία φρεσκοψημένη τραγανή μπαγκέτα. Φαντασίωση. Αν πεινάς πάρα πολύ δοκίμασε το και σε ενισχυμένο μέγεθος, Jumbo sub.

n

Ποτέ δεν ταίριαξε περισσότερο η twitter ατάκα των foodies «πες μου κάτι σέξι». Εξηγούμαι: Σάντουιτς με χοιρινή μπριζόλα, φρέσκα φιλέτα κοτόπουλου και δύο μεγάλα αυγά, στη σχάρα ή ομελέτα. Ή rib eye σπέσιαλ από φιλέτο Ουρουγουάης σε στρογγυλό ψωμάκι. Και μενού για χορτοφάγους με plain veggie μπαγκέτες με ψιλοκομμένα ζουμερά λαχανικά.

Διάλεξε και πάρε. Φάε την πρώτη μπουκιά. Τώρα, αν μπορείς δώσ’ το πίσω.

*Σε καθαρά αμερικάνικο πνεύμα ο καφές είναι δωρεάν.

*Ρώτα για τις προσφορές της ημέρας.

INFO: Two Guys® Grill In A Bread, Eμπορικό Kέντρο ΑΙΘΡΙO, Αγ. Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι, 210-6000879. Take away και delivery, χωρίς ελάχιστη παραγγελία, καθημερινά μέχρι τις 19.00, εκτός Κυριακής.

INFO
Two guys

Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε πραγματικές γουέστερν ομελέτες, pancakes και το παγκοσμίου φήμης "Philly cheese steak sub" με μια ποικιλία από σαλάτες και πιάτα, όπως cole slaw λαχανοσαλάτα, potato skins μπαστούνια μοτσαρέλα και ροδέλες κρεμμυδιού, στο γραφείο ή το σπίτι σας. Καθημερινά μέχρι τις 7μμ. εκτός Κυριακής.

Δες αναλυτικά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ