Πού να πάω για brunch; Αυτά τα 23 στέκια σου σερβίρουν την απάντηση (και τέλειο καφέ)

Λεύκες on the Side: Το all day φαινόμενο για brunch, κοπές κρεάτων και φοβερά cocktails

Ποιότητα, δημιουργικότητα και καλό vibe, από το πρώτο πρωινό καφέ μέχρι το τελευταίο cocktail της βραδιάς

Athens Voice
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λεύκες on the Side
Λεύκες on the Side
Λεύκες on the Side
Λεύκες on the Side
Λεύκες on the Side
  • Λεωφ. Γαλατσίου 98
  • 2102934633

Αν μιλάμε για brunch στην πόλη και δεν αναφέρουμε το Λεύκες on the Side, τότε μάλλον χάνουμε τη μισή εικόνα. Οκτώ χρόνια στον χώρο είναι αρκετά για να το καθιερώσουν ως ένα από τα πιο αγαπημένα all-day στέκια.

Το μενού κινείται σε μοντέρνα, comfort γεύματα. Έχεις το Bao croissant με pulled pork, μια γεύση που συνδυάζει την αφράτη ζύμη με το ζουμερό κρέας, ή τη Scrambled pecan tagliata πάνω σε ψωμί γλυκοπατάτας, με pecan και μοσχαρίσια tagliata μαγειρεμένη σου-βιντ, που δίνει έναν δυναμικό χαρακτήρα στο πιάτο. Το Panuozzo σάντουιτς συνδέει ζυμάρι πίτσας με αυγοσαλάτα, μορταδέλα και πέστο βασιλικού, ενώ το chicken sandwich προσφέρει μια πιο κλασική επιλογή. Το ψωμί είναι χειροποίητο, κάτι που φαίνεται και στη γεύση αλλά και στην εμφάνιση κάθε πιάτου. Μην παραλείψεις το καραμελωμένο τσουρέκι με παγωτό βανίλια και κρέμα πουτίγκας, ένα δημοφιλές γλυκό που γίνεται λόγος για να επιστρέφεις κάθε φορά.

Από τις 14.30, που ανοίγει το κρεοπωλείο, μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικές κοπές κρεάτων, σε μία μεγάλη γκάμα. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα DJs αναλαμβάνουν τη διασκέδασή σας, ενώ η μεγάλη λίστα με cocktails συνοδεύει άψογα την εμπειρία.

Το Λεύκες on the Side είναι ένα hot-spot που κατάφερε να παραμείνει στον πυρήνα της πόλης, συνδυάζοντας ποιότητα, δημιουργικότητα και καλό vibe, από το πρώτο πρωινό καφέ μέχρι το τελευταίο cocktail της βραδιάς.

 

  • Λεωφ. Γαλατσίου 98
  • 2102934633

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου