Εδώ το μενού να ισορροπεί ανάμεσα στην ελληνική κουζίνα και το σύγχρονο fine dining
Στον πέμπτο όροφο του Herodion Hotel, το Point A δεσπόζει ακριβώς δίπλα στην Ακρόπολη, προσφέροντας την πιο προνομιακή θέα της πόλης. Το βλέμμα αγκαλιάζει τον Ιερό Βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης, δημιουργώντας μια εμπειρία που δύσκολα θα ζήσεις αλλού. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει καθιερωθεί ως το ιδανικό σημείο συνάντησης πριν και μετά τις παραστάσεις στο Ηρώδειο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα χαλαρό ποτό, με δημιουργικά bar bites, είτε ένα ολοκληρωμένο δείπνο, που έχουν επιμεληθεί ο Χρύσανθος Μανωλόπουλος, με head chef τον Σπύρο Μπελιβάνη.
Η φιλοσοφία του μενού στηρίζεται αποκλειστικά σε ελληνικές άριστης ποιότητας ύλες, με αποτέλεσμα το μενού να ισορροπεί ανάμεσα στην ελληνική κουζίνα και το σύγχρονο fine dining. Η ελληνική σαλάτα μεταμορφώνεται σε πολύχρωμη πανδαισία, η αποδομημένη σπανακόπιτα γίνεται σαλάτα με νέο χαρακτήρα, το tagliolini με κοτόπουλο, μορχέλες, κρέμα γραβιέρας και γλυκό σαμιώτικο κρασί και το free-range chicken με πουρέ σελινόριζας, καψαλισμένα καρότα, καλαμπόκι και σάλτσα ψητού με κουμκουάτ, ενώ οι πιο απαιτητικοί βρίσκουν την premium επιλογή του Black Angus Striploin USA. Το Sea Bass με φρέσκο λαβράκι μυρίζει θάλασσα. Για το φινάλε, το Bitter Chocolate Mousse προσφέρει την πιο απολαυστική πινελιά.
Η wine list δίνει ξεχωριστή βαρύτητα στον ελληνικό αμπελώνα, με ιδιαίτερες επιλογές για pairing, ενώ περιλαμβάνει και διεθνείς ετικέτες, που πλαισιώνουν άψογα τη μεσογειακή κουζίνα. Τα signature cocktails συνδυάζουν τεχνική και φαντασία, ενώ κάθε Δευτέρα τα DJ sets δίνουν ρυθμό στις βραδιές.
Σημειώστε ότι το Point A αποτελεί προνομιακό χώρο για κάθε είδους εκδήλωση, όπως εταιρικά events, επαγγελματικά ραντεβού, pre-wedding events και ιδιωτικές εκδηλώσεις.