

Άνοιξε πριν ένα χρόνο, φέρνοντας κάτι διαφορετικό στη γειτονιά των Εξαρχείων
Όμορφη και χαλαρή ζωή εδώ στο Di Lien, που τον Απρίλιο θα κλείσει τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του, έχοντας φέρει κάτι διαφορετικό στη γειτονιά των Εξαρχείων. Αν θα πρέπει να το συστήσουμε με κάποιον τρόπο, θα λέγαμε πως είναι ένα all day καφέ μπιστρό, με ιδιαίτερες προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και με μια πολύ φιλόξενη αύρα, όπως και ανθρώπους.
Η μέρα ξεκινάει από νωρίς, από τις 8 το πρωί, με καλοφτιαγμένο καφέ και με ένα μενού λιτό και προσεγμένο, που βασίζεται στις καλές πρώτες ύλες. Το brunch, το οποίο σερβίρεται έως τις 17.00, θα σας προτείνει πιάτα νόστιμα και χορταστικά, σαν τα Eggs with Yogurt, που είναι αυγά ποσέ με γιαούρτι, χαρίσα (ένα ιδιαίτερο πικάντικο μείγμα) και λαδόπιτες, αλλά και το Spetzofai Scramble, με αυγά, πικάντικο λουκάνικο, πολύχρωμες πιπεριές και φρέσκο τυρί.
H κουζίνα του Di Lien, παράλληλα, ετοιμάζει πιάτα που κινούνται στη φιλοσοφία του comfort food με μεσογειακές πινελιές όπως Steak & Fries που είναι μοσχαρίσια ταλιάτα με γλυκοπατάτες και peppercorn demi glace sauce, φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά με πέστο φιστικιού Αιγίνης ή ταλιατέλες με μεσογειακό ραγού, γαλένι και μυρωδικά. Για τους λάτρεις της πίτσας, σερβίρει και margarita και μια πιο spicy.
Όλα αυτά θα τα συνδυάσετε τέλεια με κάποια ετικέτα από τον ελληνικό, κυρίως, αμπελώνα (όλα τα κρασιά είναι βιολογικά και κάποια από αυτά αφιλτράριστα), με κάποια μπίρα από ελληνικές μικροζυθοποιίες, αλλά και με κάποιο καλοφτιαγμένο classic κοκτέιλ. Ποιους θα συναντήσετε εδώ; Ανθρώπους που εκτιμούν τον καλό καφέ, φοιτητές που απολαμβάνουν το brunch τους, εργαζόμενους στη γύρω περιοχή που θα έρθουν για ένα lunch break ή για ένα after office ποτό, αλλά και αυτούς που θα σχολιάσουν εδώ την παράσταση που μόλις είδαν σε κάποιο από τα κοντινά θέατρα. Να το γνωρίσετε κι εσείς.