Με αποκλειστικά φρέσκα προϊόντα (δεν θα βρείτε ούτε μισό κατεψυγμένο καλαμάρι), θυμίζει ψαροταβέρνα σε νησί. Το συνθετικό μπαρ είναι για την μπάρα που χωρίζει την ανοιχτή κουζίνα από τη σάλα, ενώ το ούζο για τη μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες (12-16) του αγαπημένου ελληνικού αποστάγματος. Τα θαλασσινά και τα ψάρια έρχονται από Εύβοια, Κάλυμνο, Αμφιλοχία και Αλόννησο. Θα βρείτε πολλά νόστιμα, όπως ριζότο κακαβιάς, μύδια αχνιστά, λευκό και μαύρο ταραμά, μια εξαίσια ποικιλία από αλίπαστα, όστρακα που μυρίζουν θάλασσα, ακόμα και καλκάνια.
Υπάρχει πάντα φρέσκο ψαράκι, αλλά τα είδη αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Ο Μάκης Ουραηλίδης, μετά τα επιτυχημένα 4711, Doors και Καλαμάκη, συνεργάστηκε με τον γλυκύτατο μάγειρα Γιάννη Λιάκου και έστησαν αυτό το όμορφο μαγαζί.
Αγίου Κωνσταντίνου 50, 216 7000761, Fb: Ούζομπαρ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρεις νεαρές Κρητικοπούλες φέρνουν τα καλύτερα από το νησί
Ελληνικά μεζεδάκια και μουσικές με φόντο το γιουσουρούμ
Οι αθηναϊκές ταράτσες ανοίγουν σιγά σιγά
Το κρυφό, ιταλικό μυστικό της Γλυφάδας
Με έμπνευση από τη Μαρία Κάλλας και την αύρα της στον πολύ στιλάτο χώρο
Κρασιά ήπιας παρέμβασης, γεύσεις από τη θάλασσα και live jazz
Ένα νέο ασιατικό fusion εστιατόριο για νύχτες εξωτικές κι ονειρεμένες
Ντόπιοι, ξωμάχοι και γκαιντατζήδες οι θαμώνες της
Πεντανόστιμη ελληνική κουζίνα και πολλά νηστίσιμα πιάτα
Εδώ θα βρεις όλες εκείνες τις λαχταριστές, βραβευμένες γεύσεις
Μην παραλείψεις να δοκιμάσειςτα signature cinnamon rolls με namelaka λευκής σοκολάτας και μέλι blueberry
Ιδανικό για να εργαστείτε στον ήσυχο χώρο του με το laptop σας ή για ένα επαγγελματικό meeting
Οι πιο νόστιμες ιστορίες που έχουμε να σου αφηγηθούμε
Τα πεντανόστιμα μεζεδάκια που μπαίνουν στη μέση και τρώνε όλοι
Εδώ η παλιά ελληνική ταβέρνα αναβιώνει σε όλο της το μεγαλείο
Iδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.