Resto

Wild Poppies, το νέο hot bar resto της Αθήνας έχει ατμοσφαιρικό ντεκόρ, panasiatic κουζίνα και τέλειες μουσικές

Στη Σταδίου, μέσα στη στοά, μόλις άνοιξε τις πόρτες του

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Wild Poppies

Το Wild Poppies είναι το καινούργιο μπαρ–ρεστό στο κέντρο της πόλης και ήρθε για να βάλει γεύσεις, ωραίες μουσικές και χρώμα στις νύχτες μας

Χρόνια πολλά πριν, σ΄αυτήν εδώ τη στοά της Σταδίου λίγο πριν την πλατεία Συντάγματος, ερχόμασταν για να χαρούμε το περίφημο Far East, ένα από τα πρώτα και πολύ γνωστά ασιατικά της Αθήνας. Αργότερα, όταν έκανε τον κύκλο του, άνοιξε στην θέση του το Kitty Cat κι ακόμη πιο μετά το bar club Dybbuk. Ε, λοιπόν, εδώ και λίγες μέρες η στοά ζει καινούργιες δόξες χάρη στο ολοκαίνουργιο, πανέμορφο και με εξωτική αύρα Wild Poppies (ελληνιστί άγριες παπαρούνες).

Wild Poppies

Το νέο bar restaurant του κέντρου κινούν κάποια από τα πιο δυνατά ονόματα της αθηναϊκής εστίασης-διασκέδασης, δηλαδή οι αδελφοί Πιτσιλή (Rock’n’ Roll, Balthazar, Dopios) μαζί με την ομάδα που τρέχει το Poco a Poco και το πολύ ζωντανό και κεφάτο Forte της Χάρητος στο Κολωνάκι. Ο χώρος του είναι σούπερ ατμοσφαιρικός και μοντέρνος, με αισθησιακά, φλογάτα κόκκινα στους τοίχους και υπέροχες ζωγραφιές –άγριες παπαρούνες, ένα μεγάλο ψάρι, κινέζικα ιδεογράμματα-, ένα πολύχρωμο ενυδρείο, μια μπάρα σαν κινέζικη παγόδα σε έντονο πετρόλ χρώμα, τραπέζια, καναπέδες και βελούδινες πολυθρόνες ολόγυρα.

Wild Poppies

Το Wild Poppies αγαπάει τις εξωτικές fusion γεύσεις και το μενού υπογράφει ο βραβευμένος και ταλαντούχος σεφ Σπύρος Μαυροειδής, εξπέρ στα κινέζικα, τα ταϊλανδέζικα, τα «ρύζια» (aka σούσι), τα bao buns και bao burgers, τη nikkei κουζίνα, αλλά και στα πιάτα που συνηθίζουμε να αποκαλούμε «to share», όλα αυτά τα νόστιμα τσιμπολόγια, δηλαδή, που με μεγάλο ενθουσιασμό μοιράζεται η παρέα τσουγκρίζοντας κρασιά και ωραία κοκτέιλ.

Wild Poppies

Ανοίγει κάθε μέρα στις 7 και το πάει μέχρι αργά, είναι το τέλειο στέκι για after office χαλαρωτικές στιγμές, ο dj ξεκινάει γκρουβάροντας ήσυχα από νωρίς κι όσο περνάει η ώρα «κλαμπίζει» με disco, funky, house μουσικές που κάνουν τον κόσμο να χορεύει. Ήδη κάθε μέρα γεμάτο, προβλέπεται χαμός τις νύχτες της γιορτινής περιόδου που τώρα στ’ αλήθεια ξεκινάει.

Wild Poppies

Σταδίου 7, (εντός στοάς), Σύνταγμα, 2103233334

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ