Resto

Seaside Santorini: H απόλυτη luxury καλοκαιρινή εμπειρία στη Σαντορίνη

Το ιδανικό μέρος για να ικανοποιήσεις όλες τις αισθήσεις σου

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Seaside Santorini

Seaside Santorini: το εκπληκτικό εστιατόριο της Σαντορίνης

Στον Αγ. Γεώργιο, σε μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Σαντορίνης, με ψιλή μαύρη άμμο και κρυστάλλινα γαλανά νερά, θα ζήσετε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία, που θα σας μείνει αξέχαστη. Στο Seaside Santorini θα χαλαρώσετε κάτω από την ομπρέλα σας με θέα το Αιγαίο, θα ανακαλύψετε τις γκουρμέ γεύσεις του καταλόγου του, θα απολαύσετε τα ευφάνταστα signature κοκτέιλ του και πολύ χορό στο lounge bar! Εν ολίγοις, εδώ είναι το ιδανικό μέρος για να ικανοποιήσετε όλες τις αισθήσεις σας και να ζήσετε ειδυλλιακές καλοκαιρινές στιγμές, όπως τις έχετε ονειρευτεί στη ρομαντική Σαντορίνη.
Seaside Santorini
Seaside Santorini
Οι μεσογειακές γεύσεις συνδυάζονται κομψά με τις δημιουργικές πινελιές του σεφ Τάσου Μπαχαρίδη και της συνεργάτιδας του Μαρίας Χριστοφίδου, ενώ παράλληλα οι τεχνικές που χρησιμοποιούν από διάφορα μέρη του κόσμου απογειώνουν τη γευστική εμπειρία. Τα πιάτα του καταλόγου διακρίνονται από δημιουργικότητα, τοπικά χαρακτηριστικά αλλά και κοσμοπολιτικά στοιχεία.
Seaside Santorini
Να δοκιμάσετε σίγουρα τα χτένια και τις γαρίδες και να μην παραλείψετε τα καλαμάρια στο panko, με αυγοτάραχο, παντζάρι και λάδι μαϊντανού. Από κυρίως μπορείτε να απολαύσετε pasta και ριζότο με διάφορους συνδυασμούς, ενώ προσφέρονται φρέσκα ψάρια, αστακός και άλλα θαλασσινά. Αν πάλι είστε λάτρεις του σούσι, εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από nigiri, sashimi, maki rolls και special rolls. Όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα ποτήρι κρασί της αρεσκείας σας από τον μακροσκελή κατάλογο με τις επιλεγμένες ετικέτες λευκών, κόκκινων και αφρώδη οίνων.
Seaside Santorini
Το προσωπικό, ευγενικό και εξυπηρετικό, θα φροντίσει να σας προσφέρει όσα χρειάζεστε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το Seaside Santorini βραβεύτηκε για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια από το 2019 μεχρι και το 2022 στα World Luxury Restaurant Awards.
Seaside Santorini
Αγ. Γεώργιος, Σαντορίνη, 2286082801, www.seasidesantorini.com, Fb: seasidesantorini, Instagram: @seaside.santorini

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ