Mailo’s The Pasta Project: Η τέλεια μακαρονάδα τρώγεται στο χέρι

Το στέκι που άλλαξε για πάντα το street food όπως το ξέραμε.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mailo’s
Mailo’s
Mailo’s

Στο Mailo’s The Pasta Project θα δοκιμάσεις μερικές από τις πιο νόστιμες μακαρονάδες της ζωής σου

Αν αγαπάς τα ζυμαρικά, τότε στοιχηματίζουμε ότι το Mailo’s έχει μία θέση ανάμεσα στα αγαπημένα σου στέκια. Από τότε που τα κατακόκκινα cups με τις αχνιστές μακαρονάδες εμφανίστηκαν στην πόλη, άλλαξαν για πάντα το street food όπως το ξέραμε. Για πρώτη φορά, οι λάτρεις της pasta είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ολόφρεσκα ζυμαρικά στη βόλτα, στο σπίτι ή στη δουλειά, και μάλιστα σε συνταγές που πριν το Mailo’s θα έβρισκαν μόνο σε ένα καλό εστιατόριο.

Το μυστικό για αυτά τα υπέροχα ζυμαρικά δεν είναι κρυφό. Αντίθετα, βρίσκεται σε κοινή θέα σε κάθε ένα από τα συνολικά 26 καταστήματα Mailo’s. Μιλάμε για τη φοβερή μηχανή φρέσκων ζυμαρικών του Mailo’s, που καθημερινά παρασκευάζει τρία είδη ζυμαρικών (rigatoni, casarecce και campanelle) μόνο από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό. Ύστερα, τα ζυμαρικά αυτά μπαίνουν στα χαρακτηριστικά παιχνιδιάρικα κυπελλάκια και περιχύνονται με το άλλο μοναδικό μυστικό του Mailo’s: τις δέκα υπέροχες, φρέσκες signature σάλτσες, που όπως και κάθε τι άλλο παρασκευάζονται εδώ καθημερινά, από την αρχή μέχρι το τέλος τους. Μάλιστα, από την ανοιχτή κουζίνα μπορείς να χαζέψεις όλη τη διαδικασία της παρασκευής τους, παρακολουθώντας τους μάγειρες να ψιλοκόβουν τα φρέσκα λαχανικά και τα τηγάνια να παίρνουν φωτιά.

Στις πιο δημοφιλείς συνταγές του Mailo’s ανήκουν το Parmesan Chicken (με κρέμα παρμεζάνας, κοτόπουλο, φρέσκα μανιτάρια και εστραγκόν), το (θεϊκό!) Truffle Mushrooms (με κρέμα από άγρια μανιτάρια, παρμεζάνα και λάδι λευκής τρούφας), το αυθεντικό Pesto Genovese (με σάλτσα από φρέσκο βασιλικό, λάδι σκόρδου, κουκουνάρι και πεκορίνο), και φυσικά το κορυφαίο Pastitsio (με σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο κιμά με κρεμώδη μπεσαμέλ τυριών), που κατάφερε με τεράστια επιτυχία να μετατρέψει το αγαπημένο ελληνικό φαγητό στην τέλεια μακαρονάδα!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε όλες τις συνταγές του Mailo’s σου δίνεται η δυνατότητα να προσθέσεις τα υλικά της αρεσκείας σου μέσα από ένα πλήθος επιλογών, έτσι που τελικά μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου μοναδική μακαρονάδα, η οποία θα ανταποκρίνεται ακριβώς στις προτιμήσεις σου.

Τις επικές αυτές μακαρονάδες μπορείς να τις απολαύσεις με τρεις τρόπους: 1. Καθισμένος στα stand των καταστημάτων, 2. Με take away για να συνεχίσεις τη βόλτα σου, 3. Στο σπίτι με delivery αποκλειστικά μέσω Wolt. Δεν έχει και τόση σημασία ποιον τρόπο θα διαλέξεις, μόνο ότι η μακαρονάδα που θα επιλέξεις θα είναι από τις νοστιμότερες της ζωής σου.