Resto

Η Φάρμα Μπράλου ψήνει σουβλάκια στο Κολωνάκι

Σουβλάκι από εκλεκτό κρέας, κανείς;

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
farma-mpralou-anoigma.jpg

Η Φάρμα Μπράλου απέκτησε το δικό της ψητοκρεοπωλείο στο Κολωνάκι

Όσα ζουμερά burger, λαχταριστές πίτσες ή ζουμπουρλά tacos κι αν εμφανιστούν, εμείς πάντα θα υποβάλλουμε τα σέβη μας στον βασιλιά του είδους, το σουβλάκι! Μας αρέσει επίσης να δοκιμάζουμε σουβλάκια μέχρι  να βρούμε το απόλυτο, για αυτό και σας δίνουμε ακόμα μία διεύθυνση για να προσθέσετε στην ήδη πλούσια -φανταζόμαστε- λίστα σας.

_mg_1873.jpg
_mg_2102.jpg

Η Φάρμα Μπράλου είναι  γνωστή για τη “farm to table” φιλοσοφία της. Δηλαδή, κρέας από ζώα ελευθέρας βοσκής που εκτρέφονται στη δικιά τους φάρμα στη Φθιώτιδα και φτάνουν φρέσκα, καθημερινά στην Αθήνα, στα κρεοπωλεία της φάρμας Μπράλου στην Κηφισιά και στο Κολωνάκι. Πέρυσι άνοιξε και το δικό της εστιατόριο στο Κολωνάκι συγκεντρώνοντας πολλούς meat lovers. Το επόμενο ακαταμάχητο βήμα έρχεται τώρα που, ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο, η Φάρμα Μπράλου ανοίγει και ψητοκρεοπωλείο, για να το πούμε απλά σουβλατζίδικο, και ψήνει στα κάρβουνα υπέροχα σουβλάκια. Ε, ναι! Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη…

_mg_1870.jpg
_mg_2212.jpg

Εδώ το σουβλάκι σερβίρεται στην αυθεντική του εκδοχή και το μενού περιλαμβάνει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής σε σουβλάκι, σουβλάκι χοιρινό και μπιφτέκι μοσχαρίσιο,  σουβλάκι από μοσχάρι Black Angus, μπιφτέκι γαλοπούλας ελευθέρας βοσκής, ψαρονέφρι χοιρινό, μπριζολάκια χοιρινά, παϊδάκια από αρνί γάλακτος και φιλέτο μοσχαρίσιο. Τα συνοδευτικά απλά, όπως αρμόζουν στο τέλειο σουβλάκι: φρέσκες τηγανιτές πατάτες και σαλάτες.

_mg_1943.jpg
_mg_1991.jpg

Όλα τα σουβλάκια, αλλά και τα υπόλοιπα κρεατικά  ετοιμάζονται καθημερινά εδώ. Ο χώρος του κρεοπωλείου της Φάρμας διαμορφώθηκε ειδικά και πλέον, εκτός από τις βιτρίνες και τα ψυγεία, φιλοξενεί και μια μεγάλη ψησταριά με κάρβουνα. Το σουβλάκι σας μπορείτε να το απολαύσετε είτε στα τραπέζια, είτε στο σπίτι ή στο γραφείο (ναι, γίνεται και delivery).

_mg_1865.jpg

Μηλιώνη 9, Κολωνάκι, 213 0455929, Δευτέρα έως Σάββατο: 13.00-22.00

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ