Resto

Foodie

Νέο hot spot στη Μύκονο

43783-103932.jpg
Ρέα Αναστασόπουλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45400-94708.jpg

Με τους κολυμβητές της Μαρίας Φιλοπούλου στους τοίχους, τη θάλασσα στα πόδια σας και τη Λιν στην κουζίνα η καινούρια ταβέρνα Foodie είναι σίγουρο bet. Γιατί η Λιν μαγειρεύει τέλεια, σπιτικά και με τα καλύτερα υλικά (έχω φάει από τα χεράκια της και ξέρω τι σας λέω). Το μενού επιμελείται η Κωνσταντίνα Αθανασίου, γνωστή μας από το I Cook Greek. Η Κωνσταντίνα έχει συνεργασθεί με εκδοτικές επιχειρήσεις ως διευθύντρια σε περιοδικά μαγειρικής, ενώ λειτουργεί και τους ιστότοπους icookgreek.com και icookgreekpoducts.gr. απ’ όπου μπορεί κανείς να παραγγείλει μερικά από τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών. Μαζί ο Χρήστος Κύρτσος, νέος επιχειρηματίας που έχει στο ενεργητικό του δυο επιτυχημένα bar, το Mouky στη Νεα Ερυθραία και το Blow στη Γιάλοβα, μεταξύ Πύλου και του συγκροτήματος Costa Navarino.

Το Foodie λοιπόν, που άνοιξε στις αρχές του καλοκαιριού, είναι all day μοντέρνα ταβέρνα με πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό ακόμα και παράδοση στο σπίτι. Οργανώνουν επίσης πάρτι και δεξιώσεις. Βρίσκεται στον χώρο του Costa Ilios, στον Ορνό. Δεν είναι όμως μόνο η ταβέρνα. Υπάρχει και το Boozeroo, pool bar που σου φέρνει από το πρωί μέχρι το βράδυ καφέδες, κοκτέιλ, σνακ και αναψυκτικά στην παραλία και στην πισίνα και είναι επίσης διαθέσιμο για καυτά αυγουστιάτικα πάρτι.

n

Και ένα τελευταίο νέο που μάθαμε: Οι δυο τους θα λειτουργήσουν και το μεζεδοπωλείο «Σκάντζα» στον Άγιο Δημήτριο στην Κηφισιά, που το περιμένουμε κατά τα μέσα Ιουλίου. Ραντεβού εκεί με όσους ξεμείνουν στην Αθήνα τον Αύγουστο…(Foodie, Costa Ilios, Ορνός, Μύκονος τηλ. κρατήσεων 22890 77262)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ