Resto

Ρωξάνη

Κρέπες επί ποδός!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
43726-91625.jpg

Τη «Ρωξάνη» την ανακαλύψαμε ένα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, πέσαμε πάνω της τη στιγμή που αναζητούσαμε κάτι ελαφρύ, επιλεκτικό και εκλεκτικό για να κατευνάσουμε τη πείνα μας. Παραγγέλνοντας μια κρέπα με μυζήθρα, η γεύση μάς έστειλε κατευθείαν στην Κρήτη. Έτσι μάθαμε ότι η μινιμαλιστική κρεπερί της οδού Πραξιτέλους με το όνομα «Ρωξάνη, κρέπες επί ποδός» ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια από τα Χανιά.

Η βασική πρώτη ύλη που χρησιμοποιεί, δηλαδή το ζυμάρι, παρασκευάζεται αποκλειστικά από φρέσκα υλικά –και όχι από σκόνη– πάνω σε δική της συνταγή. Προσφέρει αλμυρές και γλυκές κρέπες σε μεγάλη ποικιλία υλικών, αλλά και ξεχωριστές προτάσεις με χρήση παραδοσιακών κρητικών προϊόντων, όπως μυζήθρα, απάκι, χωριάτικο λουκάνικο κ.ά. Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις για να καταλάβεις τη διαφορά με τις αντίστοιχες κρεπερί του είδους.

Πραξιτέλους 4, εμπορικό κέντρο, Δευτ.-Πέμ. 9.00-1.00, Παρ.-Σάβ. 9.00-6.00, Κυριακή κλειστά

n

INFO
Ρωξάνη Κρέπες

Κρέπες, αλλά τι κρέπες…αυτές εδώ έχουν χανιώτικη καταγωγή! Χορταστικές, πεντανόστιμες και γεμιστές με προϊόντα που παράγει η κρητική γη. Απάκι, μυζήθρα και σταμναγκάθι, είναι μερικά από αυτά, εσύ βρες τον συνδυασμό που σου αρέσει. 

Δες αναλυτικά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ