Resto

7 Food Sins και πάλι κοντά μας

Η όμορφη gastropub της Πλάκας σε νέα δυναμική τροχιά

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338324-703751.jpg
Καρατζάς Θανασης

Με το που άνοιξε, το καλοκαίρι του 2015, έκανε αίσθηση. Όχι μόνο γιατί έφερε έναν καινούργιο αέρα στη μικρή χαριτωμένη, (πλην παραδομένη στα τουριστικά λεφούσια), πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας αλλά και γιατί η ομάδα που κινούσε το 7 Food Sins, -όλοι τους νέα παιδιά-, είχε ενθουσιασμό, φρέσκες προτάσεις και πολύ καλή κουζίνα.

Μετά, ήρθαν κάποια προβλήματα που αφορούσαν περισσότερο την τουριστική περιοχή παρά τους ίδιους και η gastropub έκλεισε για 9 ολόκληρους μήνες! Εδώ και λίγες μέρες όμως είναι και πάλι στις επάλξεις, το υπέροχο κτίριο λειτουργεί σε όλους τους ορόφους, οι 2 πριβέ σάλες παραμένουν, σε λειτουργία βρίσκεται το μπαρ με τα προχωρημένα κοκτέιλ αλλά και η όμορφη αυλή που μπορεί ακόμη και τώρα κάποιος να τη χαρεί χάρη στις θερμαντικές σόμπες.

Ο περίφημος Crunchy Moussakas

Η αδυναμία στις μπίρες είναι και πάλι εμφανής-8 βαρέλια και 30 μπουκάλια απ’ όλον τον κόσμο-, έμφαση όμως τώρα έχει δοθεί και στη λίστα των κρασιών -70 ετικέτες, ελληνικές και διεθνείς. Ο πολύ καλός Τάσος Στεφάτος είναι ο consulting chef που επιμελείται και την κάρτα ενώ ο νεαρός Βασίλης Φώτος με θητεία σε πολύ γνωστά εστιατόρια «εκτελεί». Νέα πιάτα έχουν προστεθεί αλλά υπάρχουν και όλα τα παλιά και δοκιμασμένα-ναι εδώ είναι και ο περίφημος Crunchy Moussakas! Ευχάριστα νέα και μια καλή αφορμή για βόλτα στην πλατεία με την ωραία, νοσταλγική, old Athens αύρα…

Πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας 1, Πλάκα, 210 7011108

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ