Resto

Gazi College, εδώ θέλεις πάντα να επιστρέφεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
327225-676017.jpg

Το πρώτο Gazi College άνοιξε το 2010 στο Γκάζι, και πολύ γρήγορα έγινε το στέκι του κέντρου. Καθόλου παράξενο. Είχε φέρει ένα δικό του, πρωτότυπο αέρα και δεν έμοιαζε με κανένα άλλο. Ένα all day eatery, ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας, οικείο, χαλαρό και φιλόξενο. Μεγάλες παρέες, ζευγαράκια, οικογένειες με παιδιά, φοιτητές, ο καθένας έβρισκε την αγαπημένη του γωνιά και ένιωθε σαν το σπίτι του. Αυτή ακριβώς η σπιτική ζεστασιά είναι που μας τραβάει εδώ ξανά και ξανά, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Κι αυτό το φθινόπωρο το Gazi College ανανεώνεται και μας περιμένει με ένα τεράστιο χαμόγελο, όπως πάντα.

Σπρώξε τη γυάλινη πόρτα και βρες το δικό σου κόσμο. Τα φθινοπωρινά απογεύματα, διάλεξε ένα βιβλίο από την τεράστια βιβλιοθήκη, σήμα κατατεθέν όλων των Gazi College, βολέψου στις αναπαυτικές πολυθρόνες και αφέσου στην ιστορία ενώ πίνεις τον αγαπημένο σου καφέ. Αν πεινάσεις, κάτσε στη μεγάλη τραπεζαρία ή πλάι στην ανοιχτή κουζίνα που σε ταξιδεύει στις εποχές των μπακάλικων. Εδώ, ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια σου οι συνταγές που τόσο αγαπάς. Αν δεν το ξέρεις ήδη, μάθε ότι το ψωμί για τα burgers φουρνίζεται επί τόπου, τα αλλαντικά κόβονται εκείνη την ώρα και οι πατάτες ξεπερνούν και εκείνες της μαμάς! Από δίπλα οι executive chefs, Μιχάλης Φανερωμένος και Γιώργος Πρίντεζης φροντίζουν πάντα να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον σου με μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις.

Όπως κάθε φθινόπωρο, το μενού ανανεώνεται και αποκτά νέες, υπέροχες γεύσεις. Στο μάτι βάλε το Feta Burger με διπλό, ζουμερό μπιφτέκι black angus και σάλτσα αγιόλι φέτας, τη Mexican Pizza με κοτόπουλο και hot sauce, τη σαλάτα Beluga με φακές, γκρέιπφρουτ και αβοκάντο και το Chicken Kinoa Burger με τσάτνεϋ ντομάτας (γιατί τα Gazi College πάντα σε προσέχουν).  Εννοείται πως δεν θα παραλείψεις να δοκιμάσεις το Hot Soft American Cookie με παγωτό και διπλή sauce σοκολάτας, το όνειρο κάθε γλυκατζή που σέβεται τον εαυτό του.

Τα Gazi College σε περιμένουν πια σε τρία κομβικά σημεία της Αθήνας. Έλα για καφέ στο χέρι ή πρωινό, για σαλάτα και σνακ, για μεσημεριανό ή επαγγελματικό γεύμα, για pizza και burgers με την παρέα, για τα ανεπανάληπτα γλυκά του Δημήτρη Μακρυνιώτη ή τα cocktails του Διονύση Πολάτου, που θα πιεις ακούγοντας τις ταξιδιάρες μουσικές των Dj’s. Και, ναι, αυτό που περίμενες επιστρέφει….Το θρυλικό brunch του Gazi College είναι και πάλι εδώ κάθε Σαββατοκύριακο!

INFO

*Τα Gazi College έχουν δωρεάν parking στη Γλυφάδα, μένουν ανοιχτά όλο το 24ωρο όλο το Σαββατοκύριακο στο Γκάζι και έχουν υπηρεσίες delivery και take away για όσους θέλουν τον κόσμο του Gazi College στο σπίτι. Περσεφόνης 53, Αθήνα / Γρ. Λαμπράκη 117, Πειραιάς / Γρ. Λαμπράκη 5, Γλυφάδα

www.gazicollege.gr

www.facebook.com/GaziCollegeGr

http://instagram.com/gazicollege

https://www.youtube.com/user/GaziCollegeGr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ