Resto

Μια αυλή στο Κουκάκι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316370-623865.jpg

Ο πεζόδρομος της Γ. Ολυμπίου στο Κουκάκι είναι πολύ στα πάνω του τα τελευταία χρόνια και ένας από τους λόγους είναι η «Αυλή». Παραδοσιακό καφενείο-μεζεδοπωλείο με χαλαρή παρεΐστικη ατμόσφαιρα, γεμάτο χρώματα και καλή διάθεση και με ένα τζάκι που θέλεις να κάθεσαι με τις ώρες δίπλα στη φωτιά που σιγοκαίει.

image

image

Εκεί κοντά στο τζάκι θα απολαύσεις με την παρέα σου ωραίους καφέδες από τις 9 το πρωί και όσο περνάει η ώρα τσίπουρα, ρακές, μεγάλη ποικιλία από μπίρες, πολλά κοκτέιλ, νόστιμα μεζεδάκια και πολλά άλλα, σε πολύ καλές τιμές. Η «Αυλή» θα μείνει ανοιχτή τις γιορτές και όπως πάντα θα το κρατάει μέχρι το πρωί. Συντονίσου στο Facebook για να ενημερώνεσαι για τα events.

image

Γ. Ολυμπίου 4, Κουκάκι, 211 4051412, fb: Καφενείο η «αυλή»

INFO
Αυλή

Παραδοσιακό καφενείο-μεζεδοπωλείο με χαλαρή παρεΐστικη ατμόσφαιρα, γεμάτο χρώματα και καλή διάθεση και με ένα τζάκι που θέλεις να κάθεσαι με τις ώρες δίπλα στη φωτιά που σιγοκαίει. Εκεί κοντά στο τζάκι θα απολαύσεις με την παρέα σου ωραίους καφέδες από τις 9 το πρωί και όσο περνάει η ώρα τσίπουρα, ρακές, μεγάλη ποικιλία από μπίρες, πολλά κοκτέιλ, νόστιμα μεζεδάκια και πολλά άλλα, σε πολύ καλές τιμές. 

Δες αναλυτικά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ