Resto

Ένας κεφάτος και μερακλής «Μπαμπάς» σε περιμένει στο Κουκάκι

Κι έχει να σου πει τις καλύτερες ιστορίες

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131982-299808.jpg

Σε απόσταση αναπνοής από το μετρό Συγγρού-Φιξ και σε έναν από τους πιο ζωντανούς πεζόδρομους στη γειτονιά, σε περιμένει ένας φωτεινός χώρος που φιλοδοξεί να γίνει το στέκι σου κάθε στιγμή της ημέρας. Ο Μπαμπάς που πάντα ήθελες είναι χαλαρός, κεφάτος και μερακλής κι έχει να σου πει τις καλύτερες ιστορίες για μπίρες.

Ο Μπαμπάς έχει εξαρχής πετύχει το φαινομενικά ακατόρθωτο. Ο συνδυασμός του παραδοσιακού καφενείου μαζί με μια πιο μοντέρνα και μίνιμαλ διακόσμηση, ενώ υπό άλλες συνθήκες θα φάνταζε παράταιρος και πρόχειρος, οι υπεύθυνοι του Μπαμπά τα κατάφεραν και όταν πίνεις τον άκρως οικονομικό καφέ σου, νιώθεις την ενέργεια της παλιάς −αλλά και της νέας− Αθήνας και στη μέση να βρίσκεσαι εσύ με το φλυτζάνι στο χέρι.

image

Καφέδες και άλλα ροφήματα περιμένουν τους θαμώνες από νωρίς το πρωί, ενώ στον «Μπαμπά» μπορείς να γευτείς, μεταξύ άλλων, ποικιλίες, μεζέδες, burgers, σνακς, σαλάτες και παραδοσιακά γλυκά και ποτά. Θα δοκιμάσεις επίσης πρωτότυπα cocktails και ιδιαίτερες μπύρες, γύρω στις 20 ελληνικές ετικέτες, ψαγμένες, βαρελίσιες, ξένες και ελληνικές.

image

Στον «Μπαμπά» θα ακούσετε και καλή μουσική: Στα ηχεία του παίζει συνήθως κλασικό rock ‘n’ roll, αλλά και εναλλακτικό rock, ενώ δεν λείπει και η «μαύρη» μουσική. Επιπλέον, σχεδόν σε μόνιμη βάση, μπορείτε να δείτε και εκθέσεις φωτογραφίας με πρωτότυπα θέματα.

Tip: Κάθε τόσο κάνει την εμφάνισή της μια guest βαρελίσια μπίρα.

Φαλήρου 53, Κουκάκι, 2155505565, Fb: Ο ΜΠΑΜΠΑΣ καφετέρια-μπάρα

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ