Γευση

Το Hard Rock Cafe σας καλωσορίζει στον κόσμο της vegan απόλαυσης

Γευτείτε το απόλυτο χορτοφαγικό menu στο κέντρο της Αθήνας

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Veganuary στο Hard Rock Cafe
Το Hard Rock Cafe σας καλωσορίζει στον κόσμο της vegan απόλαυσης © Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe x Veganuary menu: Δοκιμάστε τις νέες vegan επιλογές στο κατάστημα της οδού Ανδριανού 52

  • Advertorial 

To Veganuary έφτασε επιτέλους στην Ελλάδα και ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε έναν καινούριο τρόπο διατροφής. Μία ευκαιρία για να ξεκινήσετε τη νέα χρόνια δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό από όσα είχατε συνηθίσει. Αν βρίσκεστε στην Αθήνα, αγαπάτε την ροκ μουσική και είστε λάτρεις του καλού φαγητού, κατευθυνθείτε προς Μοναστηράκι και αναζητήστε την διεύθυνση: Ανδριανού 52. Μόλις φτάσατε στο Hard Rock Cafe, το μαγαζί που θα σας ταξιδέψει στον πιο λαχταριστό vegan κόσμο.

Veganuary στο Hard Rock Cafe: Ανακαλύψτε το special χορτοφαγικό menu για τον μήνα Ιανουάριο

Moving Mountains και Hard Rock Cafe ενώνονται, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό μενού στο πλαίσιο του Veganuary, στηρίζοντας έμπρακτα την vegan κοινότητα. Με την εξαιρετικής ποιότητας φυτικό κρέας της βραβευμένης βρετανικής εταιρίας και την υπογραφή του πιο αγαπημένου μουσικού μαγαζιού, δημιουργήθηκε ένας μοναδικά ολοκληρωμένος χοροτφαγικός κατάλογος. Όσοι πιστεύατε ότι τα vegan γεύματα είναι λίγα, δίχως ποικιλία, ήρθε η στιγμή να αλλάξετε γνώμη. Στο Hard Rock Cafe θα βρείτε τις νέες επιλογές όπως Quinoa Mexicana Salad, Chili Sin Carne Tacos, Cauliflower Wings, αλλά και Sticky Toffee Pudding με vegan παγωτό βανίλια. Είτε είστε του γλυκού είτε του αλμυρού, η ομάδα του Hard Rock Cafe έχει φροντίσει για εσάς. 

Hard Rock Cafe x Veganuary menu
Hard Rock Cafe x Veganuary menu © Hard Rock Cafe

Ακόμα και αν έχετε ανάγκη να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, οι Παρασκευές στο Hard Rock Cafe δίνουν την λύση. Από τις 19:00 και μετά μπορείτε να δοκιμάσετε δροσιστικά mocktails, όπως το Strawberry Basil Lemonade, με soundtrack τις μουσικές επιλογές ξεχωριστών DJ. Απογεύματα στο κέντρο της Αθήνας, live μουσική και Hard Rock Cafe εξυπηρέτηση, αποτελούν το νέο τρίπτυχο της ευτυχίας.

Τo Hard Rock Cafe στήριζε ανέκαθεν τη vegan φιλοσοφία, καθώς ο κατάλογός του πάντοτε συμπεριλάμβανε χοροτφαγικά γεύματα. Προτεραιότητα όλης της ομάδας είναι ο κάθε πελάτης να βιώνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, ανεξαρτήτως διατροφικών συνηθειών. Άλλωστε το φαγητό έχει έρθει για να μας ενώσει, όχι να μας χωρίσει.

Η έμπειρη ομάδα του Hard Rock Cafe βρίσκεται στη διάθεσή σας όλη την εβδομάδα, από τις 12:00 το μεσημέρι εώς τις 10:30 το βράδυ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ