Γευση

Mini Habits: Μοναδικές γεύσεις στην πλατεία Νέας Σμύρνης

Με γλυκίσματα και αλμυρές λιχουδιές στη ΦίΛΙΝΓΚΣ γωνιά

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
New Habits

Mini Habits: Το νέο μέλος της οικογένειας του «New Habits» άνοιξε τις πόρτες του στη Νέα Σμύρνη.

Το αγαπημένο μαγαζί στην πλατεία Νέας Σμύρνης «New Habits», παρουσιάζει ένα νέο μέλος της οικογένειας, ελάχιστα μέτρα δίπλα από αυτό, το «Mini Habits». Δυο ταλαντούχοι άνδρες, που μεγάλωσαν και αγαπούν τη συγκεκριμένη πλατεία, ένωσαν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται μοναδικές γεύσεις για όλα τα γούστα. Αυτό που κάνει ξεχωριστό το Mini Habits είναι το ΦίΛΙΝΓΚΣ corner που μπορείς να βρεις σε αυτό (store in a store). Μέσω μιας μοναδικής συνεργασίας με το ΦίΛΙΝΓΚΣ και τον pastry chef του, Κόνιαρη Αλέξανδρο, θα βρείτε πολλά ξεχωριστά γλυκίσματα καθώς και αλμυρές λιχουδιές, τόσο για να τις πάρετε μαζί σας, όσο και να τις απολαύσετε στο κατάστημα.
Mini Habits
Mini Habits
Ταυτόχρονα ο γνωστός chef Γεωγρέλης Βασίλης δημιούργησε ένα κατάλογο με πιάτα που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Mini Habits
Mini Habits
Mini Habits
Το κατάστημα προσφέρει ένα blend αποτελούμενο από 100% κόκκους Arabica, υψηλής ποιότητας, που δίνει έναν ελάχιστο καπνιστό τόνο με νότες λουλουδιών, ελαφριά οξύτητα, γλυκιά γεύση και πολύ καθαρό after taste. Μεγάλη έμφαση δίνεται φυσικά στην ποιότητα και τη σταθερότητα του καφέ. Αυτό κάνει επιτακτική την ανάγκη για συνεργασία με ένα μεγάλο εργοστάσιο που θα καλύπτει κάποια συγκεκριμένα standard και θα τα ξεπερνάει. Η Qualita Unica καλύπτει απόλυτα αυτούς τους τομείς και πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα προσφέροντας ένα customized blend φτιαγμένο βάσει των προδιαγραφών που έχουν θέσει και από κοινού δημιουργήσει οι υπεύθυνοι του Mini Habits.
_pit9164
Το Mini Habits είναι ένας χώρος κατά βάση take away & delivery, κάτι που σημαίνει πως μπορείτε όλα του τα προϊόντα να τα ευχαριστηθείτε στο γραφείο ή στο σπίτι μέσω γνωστών εφαρμογών, όπως efood και Wolt. Φυσικά το προσωπικό του παραμένει έτοιμο να σας υποδεχτεί και να σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο, από τις 08:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Μην ξεχνάτε πως για μια καλή μέρα χρειάζονται μόνο νέες μικρές συνήθειες.
Mini Habits

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ