Life

Happy Hour: Κορίνα και Λουκ, Μέριλιν

Ανακαλύπτουμε μαζί το νέο βιβλίο "Happy Hour" της Σαρίτας Χαΐμ

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 880
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
HappyHour-Aperol

Το κεφάλαιο "Κορίνα και Λουκ, Μέριλιν" από το νέο βιβλίο "Happy Hour" της Σαρίτας Χαΐμ  

Μπορεί η ζωή και οι ανθρώπινες σχέσεις να χωρέσουν σε ένα μπαρ; Μπορεί ένα σύμπαν να συμπυκνωθεί σε ένα ποτό που σερβίρεται στην μπάρα; Ένα καλό μπαρ, μια καλή παρέα και ένα καλό ποτό αποτελούν ένα τρίπτυχο που δεν χάνει ποτέ. Στη λίστα αυτή έρχεται να προστεθεί και ένα καλό βιβλίο. To νέο μυθιστόρημα της Σαρίτας Χαΐμ με τον τίτλο «Happy Hour» από τις εκδόσεις Μίνωας, εκτυλίσσεται στο μπαρ του Βαγγέλη, όπου διαφορετικοί άνθρωποι μοιράζονται τις ιστορίες τους γεμάτες αλήθεια και βαθύ συναίσθημα. Καθημερινοί ήρωες που βρίσκουν απρόσκοπτα τον δρόμο που οδηγεί στην καρδιά μας. Πρωταγωνιστές σε αυτό το κεφάλαιο είναι η Κορίνα, ο Λουκ και ένα κοκτέιλ Μέριλιν.
Η Κορίνα, αν και μόλις είκοσι χρονών, λειτουργούσε πλέον σαν επαγγελματίας ινφλουένσερ. Η επαφή της με τους ακολούθους της, που ανέρχονταν ήδη σε μερικές χιλιάδες, την είχαν αναδείξει σε ένα είδος σελέμπριτι. Κι αυτή η αναγνωσιμότητα ήταν το ζητούμενο που διακαώς επιθυμούσε. Ο Λουκ, ο φίλος της, που δεν καταδεχόταν επουδενί να προσφωνεί Λουκά, ήταν ωστόσο μία αντίθετη περίπτωση.
Όσο και αν ήθελε να τον εισάγει στον μαγικό κόσμο της σόουμπιζ, εκείνος ήταν ανεπίδεκτος μαθήσεως. Φαινόταν, ο καημένος, πως δεν σκάμπαζε από σωστές γωνίες, αμεσότητα με τους followers, likes που δίνουν δύναμη και τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Τι να πεις; Συμφοιτητής της στη σχολή. Μια τέλεια μετριότητα. Ανεπαρκής από κάθε άποψη. Εκείνου όμως του έφτανε να είναι δίπλα της και να αναπνέει τον αέρα της.Σχεδιάζοντας το τέλειο έγκλημα, η Κορίνα διάλεξε το μπαρ όπου δούλευε η αγαπημένη της θεία, Μάνια, για να κάνει τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις της. Ήθελε να γίνει διάσημη πάση θυσία. Ήταν ζούγκλα εκεί έξω κι εκείνη ένιωθε λιοντάρι.
Όρθωσε την πλάτη της πάνω στο σκαμπό και παράγγειλε ένα Μέριλιν. Το αγαπημένο της κοκτέιλ με το «θηλυκό» όνομα που πίστευε πως συμπλήρωνε ιδανικά την νεοαποκτηθείσα της περσόνα. Η Κορίνα ήταν έτοιμη τώρα να ρίξει τη χαριστική βολή στον Λουκ και τη Μάνια που την κοιτούσαν αποσβολωμένοι: «Σκέφτομαι να…».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ