Life

14 θεωρίες συνωμοσίας που ανθίζουν στις μέρες μας

Οι θεωρίες συνωμοσίας πολλαπλασιάζονται όσο τα μυαλά μας κολλάνε όλο και πιο πολύ στα κάγκελα

Μανίνα Ζουμπουλάκη
Μανίνα Ζουμπουλάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Alien

Ο Φρέντι Μέρκιουρι ήταν γιος της Μελίνας Μερκούρη, ο Στέλιος Καζαντζίδης ζει, οι Ερπετάνθρωποι σέρνονται και κλέβουν παιδιά και άλλες θεωρίες συνωμοσίας.

Πρόσφατο μήνυμα με ξάφνιασε, τόσο ως μήνυμα όσο και ως ανορθογραφία (βάζω με κεφαλαία τα λάθος γράμματα, όπως ήταν στο μήνυμα, επειδή δεν αντέχω να τα βλέπω με πεζά, εκνευρίζομαι. Όχι εκνευρίζομΕ): «όσοι εμβολιάζοντΕ κατά του κωρονοιού τσιπάροντΕ από μεγάλη Αμερικάνικη εταιρεία κολοσσό που έκτοτε παρακολουθΗ όλες τις κινήσΟΙς των εμβολιασμένων υπεισέρχετΕ στον ψυχισμό τους και μαζέΒει ντέητα για τον ανθρώπινο πληθΗσμό και τα προΟθεί σε μυστικά εργαστήρια της Σίλικον Βάλλευ».

Χα, σκέφτηκα αμέσως, καλή τύχη, καημένη Σίλικον Βάλεϊ, με την εμβολιασμένη μαμά μας και τα ντάτα που θα συλλέξουν παρακολουθώντας τις κινήσεις της, μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει. Το ανέφερα ανέμελα σε νεότερο συγγενή μου, ο οποίος ενθουσιάστηκε: «Μα είναι πάρα πολλές αυτές οι θεωρίες, η μία καλύτερη από την άλλη!» είπε και άρχισε να μου δείχνει στο κινητό του σημεία και τέρατα. Αναρτήσεις, ανακοινώσεις, ειδοποιήσεις, μηνύματα, άρθρα, μπάνερ(ς), βιντεάκια, φωτογραφίες, τα πάντα όλα. Μετά συνέχισα να ψάχνω κι επειδή πέρασα πολύ ωραία με τα όσα βρήκα, παραθέτω μερικά μήπως χαμογελάσετε κι εσείς με το ΦΕΣΤΙΒΑΛ συνωμοσίας που εκτυλίσσεται γύρω μας.

Σύμφωνα με τις 14 καλύτερες και επικρατέστερες θεωρίες λοιπόν: 

 1. Υπάρχουν στην Ελλάδα οι Ερπετόμορφοι, όχι σπουδαίοι χαρακτήρες σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια και μοιάζουν με φίδια, αλλά είναι άνθρωποι που σέρνονται στα παρκέ, και μάλιστα πρόκειται για άτομα κακής ποιότητας. Τόσο που κλέβουν παιδιά και τους πίνουν το αίμα.
 2. Μερικοί Ερπετόμορφοι ζουν στη Δράμα (!) Να ειδοποιήσω όμως την ξαδέρφη μου άμεσα, αν αρχίσουν να σέρνονται προς Καβάλα.
 3. Τα παιδιά έχουν μια ουσία στο αίμα τους, το αδενοχρώμιο ή αδρενοχρώμιο (οι γνώμες διίστανται), και οι Ερπετόμορφοι έχουν ανάγκη από αυτή την ουσία για να επιζήσουν. Γι’ αυτό, όταν βρίσκονται σε απελπισία επειδή πέφτει το αδενο/αδρενοχρώμιο στον οργανισμό τους, κλέβουν ΑΘΩΑ παιδιά και τους ρουφάνε το αίμα. Είναι όμως και παιδεραστές, αν και όχι πάντα, με τις μέρες τους. Βασικά το αδενο/αδρενοχρώμιο τους κόφτει, το πίνουν σκέτο.
 4. Ο Φρέντι Μέρκιουρι είναι γιος της Μελίνας Μερκούρη και άγνωστου Αφρο-Αμερικανού, ο οποίος είχε πολύ σύνθετο όνομα, για αυτό ο Φρέντι πήρε το όνομα της μαμάς του Μελίνας. Η Μελίνα τον κρατούσε κρυφό αλλά στεναχωρήθηκε πολύ όταν πέθανε ο Φρέντι (1991). Μάλιστα η Μελίνα πέθανε (1994) από τη στεναχώρια της για τον Φρέντι, που δεν κατάφερε ούτε στην κηδεία του να πάει για να μην προδοθεί. 
 5. Οι Κάνον, που είναι QAnon, υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια Καμπάλα (=σέχτα) οπαδών του Σατανά, οι οποίοι είναι παιδόφιλοι, διεστραμμένοι σεξουαλικά και κανίβαλοι και για πολλά χρόνια συνωμοτούσαν εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Ακόμα δηλαδή το κάνουν, απλώς ο Ντόναλντ δεν είναι πρόεδρος και έχουν χαλαρώσει λίγο. Η QAnon στη wikipedia αναφέρεται ως «Αμερικάνικη ακρο-δεξιά οργάνωση με ακραίες απόψεις». Λέμε τώρα.
 6. Ο Τραμπ είναι ακόμα πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά τον κρύβουν. Όχι οι ΗΠΑ, κάτι φίλες τους.
 7. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ζει κρυμμένος σε σπηλιά/βίλλα στην Κρήτη και εισπράττει τρεiς συντάξεις. Υπάρχουν μαρτυρίες.
 8. Η Γκεσάρα συνωμοτεί να ρουφήξει τις οικονομίες μας από τις τράπεζες, μαζί με τη Νεσάρα, η οποία είναι άλλο πράγμα… Μπερδεύτηκα λίγο, η NESARA στη wikipedia είναι, λέει, ένα πρόγραμμα οικονομικής σωτηρίας που προτάθηκε στην αρχή της δεκαετίας του ΄90 από έναν εμπνευσμένο οικονομολόγο, ως National Economic Security & Recovery Act, αλλά δεν υιοθετήθηκε. Στην Αμερική, πάντα, όπου εδρεύει η Σίλικον Βάλεϊ η οποία παρακολουθεί τη μαμά μας αυτή τη στιγμή και ξύνεται με πολλή αμηχανία (μα τι κάνει η μαντάμ; Αφήστε το, άμα καταλάβει η Σίλικον, μπορεί να μας διαφωτίσει).
 9. Πρέπει να αποσύρουμε ΟΛΟΙ τις καταθέσεις μας από τις τράπεζες πριν τις ρουφήξει η Νεσάρα, είναι θέμα χρόνου. Πολύ ρούφηγμα πέφτει γενικά στις συνωμοσίες, το έχουν όλοι πρόχειρο το καλαμάκι.
 10. Ο Γιώργος Μπιθικώτσης, ο Γιώργος Ζαμπέτας και ο Στέλιος Καζαντζίδης ζοyn. Κρυμμένοι σε σπηλιά/βίλλα, όχι στην Κρήτη όμως, αυτή την έχει καβαντζώσει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. 
 11. Υπάρχει ένα παράσιτο που σε κατευθύνει, που λέγεται Morgelons και αποτελείται από μια ασθένεια φυτικών ινών οι οποίες περιέχονται στις μάσκες FFP2 και στα PCR tests. Η ασθένεια μπαίνει στο αίμα μας από μάσκες και τεστ για να μας κατευθύνει. Όλα γίνονται για να ψήσουν τη μαμά μας να ΜΗΝ πάει στο μπακάλη και πάρει χαλβά μπακάλη, που δεν πρέπει.
 12. Λίγο μπερδεύτηκα γιατί η Καμπάλ(α), ενώ δείχνει καλή υπόθεση σε κάποιες δημοσιεύσεις, σε άλλες πίνει κι αυτή αίμα παιδιών, ψάξε βρες γιατί. Πάντως οι Ερπετόμορφοι είναι οι αντίπαλοι της Καμπάλας. Όχι;
 13. Υπάρχουν γουρουνόψαρα μεταλλαγμένα από γουρούνια που έκαναν σεξ με ψάρια - μουρούνες, χάνους, τέτοια, τα πιο χαζά ψάρια, που κάθισαν στα ρηχά να τα πηδήξουνε κάτι γουρούνια. Μα πόσο μυαλό; Υπάρχει περίπτωση να σου βγει σε καλό, άμα είσαι κοκοβιός και στον ακουμπήσει ο Μις Πίγκi;
 14. Ο Νταρθ Βέιντερ ζει και έχει ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Κύπρο.

 

Ακολουθεί παράδειγμα ακατανόητου δημοσιεύματος:

«Η 1 Απριλίου είναι η αρχή του οικονομικού έτους

Επίπεδο 5 για το ευρύ κοινό το Παγκόσμιο Ταμείο μοιράζει χρήματα σε ανθρώπους.

Το Δίκτυο του Σατανά Falling Τότε Συνδέστε Star Link 27 Μαρτίου με (6) Απριλίου για 10 ημέρες ανοίγματος αλήθειας. Προετοιμάστε προμήθειες και ελαφρύ σνακ για 10 ημέρες ενθουσιασμού. Και να συγχαρείς τον Πρόεδρο Τραμπ μαζί παγκοσμίως και θα ανακοινώσεις τον μηδενισμό του κόσμου και την ανακοίνωση NESARA / GESARA για να γιορτάσουμε τη "Νέα Ομοσπονδία" χωρίς φτώχεια και ελευθερία που ανήκει στο λαό»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.