Life

Hello kids: Ένα παιδικό βιβλιοπωλείο-παιχνιδοπωλείο

Πρωτότυπες ιδέες για τη δημιουργική και ωφέλιμη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Hello kids

Hello Kids: Ποιοτικό παιδικό βιβλίο και εναλλακτικό παιχνίδι για να καλλιεργήσουν τα παιδιά την αξία της δημιουργικότητας και του ομαδικού παιχνιδιού

Kι όμως υπάρχουν ακόμα παιχνίδια που βελτιώνουν τη δημιουργικότητα των παιδιών, την περιέργειά τους και τη λεπτή τους κινητικότητα! Παιχνίδια που εξάπτουν τη φαντασία τους και τα βοηθούν να εξιστορήσουν τη δική τους ιστορία παίζοντας! Tα «πόστερ ανακάλυψης» με αυτοκόλλητα ζώα, αστερισμούς και σημαίες, που το παιδί θα κολλήσει και θα ξεκολλήσει όσες φορές επιθυμεί, θα συστήσουν στο παιδί την πολυμορφία του κόσμου. Τα Puzzle, πολλών ή λίγων τεμαχίων, θα βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο γεωγραφία, ιστορία, τον κόσμο των ζώων, το διάστημα ή ακόμα και να ανακαλύψουν έργα μεγάλων ζωγράφων. 

Hello kids

Τέτοια παιχνίδια ανακαλύπτει και προτείνει εδώ και πολλά χρόνια το Hello Kids στο κέντρο της Αθήνας. Όλα φτιαγμένα με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και από εταιρείες με οικολογική πολιτική! Σε δύο πολύ όμορφους χώρους στο Εμπορικό Κέντρο Atrium, το Hello Kids λειτουργεί ως παιδικό βιβλιοπωλείο-παιχνιδοπωλείο αλλά και ως ένας εναλλακτικός, ζεστός πολυχώρος που υποδέχεται καθημερινά, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, παιδιά και γονείς, προτείνοντάς τους πρωτότυπες ιδέες για τη δημιουργική και ωφέλιμη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Hello kids

Στο Hello Kids δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο ποιοτικό παιδικό βιβλίο σε συνδυασμό με το εναλλακτικό παιχνίδι, καθώς στο κατάστημά τους μπορεί κανείς να βρει πολλές προτάσεις σε εκπαιδευτικά και δημιουργικά παιχνίδια. Διαθέτουν, επίσης, ευρεία ποικιλία από κατασκευαστικά είδη και υλικά, παραμένοντας προσηλωμένοι στον στόχο τους να καλλιεργήσουν στα παιδιά την αξία της δημιουργικότητας και του ομαδικού παιχνιδιού.

Hello kids


Hello Kids
Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Εμπορικό Κέντρο Atrium, Αθήνα, 2106828809, www.hellokids.gr, FΒ & Instagram @hellokids.gr  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ