Life

Τσούγκρισε το αυγό µου!

Πλησιάζει ο καιρός των γκέι φεστιβάλ.

114882-643451.jpg
Λύο Καλοβυρνάς
ΤΕΥΧΟΣ 342
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
palpana_av_1.jpg

Οι εκδροµές του 10% έχουν πάρει φόρα. ∆εκαπέντε µε τριάντα άτοµα µαζεύονται κάθε φορά για εκδροµές σε κοντινούς και µακρύτερους προορισµούς. Την προπερασµένη Κυριακή 27/3 γκέι αγόρια και κορίτσια περιπάτησαν στον Κεραµεικό, όπου έγινε µίνι ξενάγηση, και ύστερα κάποιες/οι κάθισαν για καφέ και πιο µετά για φαγάκι. Η επόµενη εξόρµηση θα γίνει την Κυριακή των Βαΐων, 17 Απριλίου, στα βασιλικά κτήµατα Τατοΐου. Ώρα συνάντησης µία το µεσηµέρι αυστηρά (γιατί κάποιοι αργούν και καθυστερούν και τους υπόλοιπους, γκρρρ). Επειδή δεν υπάρχουν πολλά ορόσηµα στην περιοχή δεν θα δώσουµε ραντεβού στο τρίτο πεύκο δεξιά µετά τη γιαγιά, αλλά στο πάρκινγκ της κιτς τερατωδίας που λέγεται Leonidas Palace, στη Βαρυµπόµπη, που από χαριτωµένο ζυθεστιατόριο έγινε παλάτι – γκουγκλέψτε το. Φέρτε µαζί σας µιαµ-µιαµ για πικνίκ και κάτι να πιείτε – καλοκαιριάζει και δεν θέλουµε δράµατα αφυδάτωσης τύπου «Συνεχίστε χωρίς εµένα, εγώ θα αφήσω την τελευταία, διψασµένη ανάσα µου εδωδά». Περισσότερες πληροφορίες: 697 2238715, demathana@hotmail.com. Στο προσεχές διάστηµα θα οργανωθούν εξορµήσεις και πιο µακριά: φαράγγι ∆ηµοσάρη, παραλία Καλλιανών (Νότια Εύβοια), φαράγγι Νέδας (σύνορα Ηλείας-Μεσσηνίας), µικρές αποδράσεις για µπάνιο Αίγινα, Αγκίστρι κ.τ.λ. Κάθε φορά θα σας ενηµερώνουµε για τις συνθήκες και το βαθµό δυσκολίας της εκδροµής, π.χ. αν έχει µεγάλη πεζοπορία ή όχι, ώστε να µη φοράτε ψηλοτάκουνα. Για την Κυριακή 8 Μαΐου, σχεδιάζουµε εκδροµή στο φαράγγι του Βουραϊκού (οδοντωτός). Συµµετοχές στο www.10percent.gr.

Όσοι έζησαν την ιουράσια περίοδο της αθηναϊκής γκέι σκηνής θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα µοναδικά drag show του Σουηδού Λεν στο City. Ο Λεν επέστρεψε δριµύτερος µε καινούργια σόου στην Alexander Sauna, η οποία κάπως καταφέρνει και συνδυάζει ατµούς µε ψυχαγωγία. Στις σάουνες του εξωτερικού που ξέρω, άντε το πολύ να έχουν µια θεµατική βραδιά. Η Alexander συνεχώς οργανώνει τριήµερα φαντασµαγορικά προγράµµατα µε guest stars από το εξωτερικό. Θέλει χλιδή ο κώλος του Έλληνα, χε χε. Κάθε Σάββατο, λοιπόν, στις 23.00, ο ταλαντούχος Λεν ξεσηκώνει τα πλήθη, ενώ αργότερα βγαίνουν και τα go-go boys, τα οποία αναλύουν τον ντετερµινισµό του Χάιντεγκερ σε άπταιστα ισλανδικά. Το ορκίζοµαι, στη ζωή του Χάιντεγκερ!

Το mybar gets physical και την Κυριακή 17 Απριλίου οργανώνει Hit the Gym πάρτι. Φορέστε τα λύκρα και τ’ αθλητικά σας και ελάτε να χύσετε ιδρώτα στην πίστα. Την Κυριακή του Πάσχα το mybar σάς στέλνει να ψάξετε πασχαλιάτικα αυγά – µια αγγλοσαξωνική παράδοση που χάνεται στα βάθη των παγανιστικών εποχών, όπως και τα δικά µας κόκκινα αυγά και όλα τα άλλα έθιµα του Πάσχα σε τελική ανάλυση. Το Great Easter Egg Hunt του mybar θα είναι εµπειρία! Αρκεί να µην είναι µελάτα.

Πλησιάζει ο καιρός των γκέι φεστιβάλ. Όλη τη χρονιά καθόµαστε στα (µη πασχαλιάτικα) αυγά µας και µόλις µπει ο Μάιος τρέχουµε από φεστιβάλ σε φεστιβάλ. Το Πολιτιστικό Πανόραµα Θεσσαλονίκης για την Οµοφυλοφιλία-∆ιαφυλικότητα γίνεται 5-11 Μαΐου 2011, για 13η συνεχή χρονιά, µε 24 ταινίες µικρού µήκους και 8 ταινίες µεγάλου µήκους από 9 χώρες, µε 12 ταινίες για τη γυναικεία οµοφυλοφιλία, 14 ταινίες για την αντρική, 4 για την τρανσεξουαλικότητα κ.ά. Περισσότερες πληροφορίες την άλλη βδοµάδα, αλλά και στο http://www.cultpanorama.org 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ