Life

Καταγγελίες online

Κράτησέ τα, θα σου χρειαστούν

4168-35217.jpg
Λένα Χουρμούζη
ΤΕΥΧΟΣ 423
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34867-78542.jpg

Στο www.edosafakelaki.org μπορείς να καταγγείλεις επώνυμα ή ανώνυμα ιστορίες διαφθοράς στο ελληνικό δημόσιο και να πάρεις νομική συμβουλή για να βρεις το δίκιο σου.

Το www.teleiakaipavla.gr είναι η πιο πρόσφατη πρωτοβουλία πολιτών κατά της διαφθοράς στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Στο www.taxheaven.gr μπορείς να καταγγείλεις επώνυμα ή ανώνυμα άτομα, εταιρείες ή και επίορκους εφοριακούς για φορολογικές και τελωνειακές παραβάσεις.

Το www.safeline.gr δέχεται καταγγελίες για παράνομο περιεχόμενο στο ίντερνετ, κυρίως αφορά περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας.

Το http://newinka.wordpress.com/ μπλογκ του Ινστιτούτου ΙΝΚΑ ανεβάζει καταγγελίες καταναλωτών, αρκεί να είναι καλόπιστες.

Στο www.grhotels.gr/ppdd μπορείς να καταγγείλεις τους ξενοδόχους που άλλα υπόσχονται στα διαφημιστικά φυλλάδια και άλλα προσφέρουν. Δέχεται καταγγελίες πολιτών που εντοπίζουν παραπλανητική προβολή τουριστικών καταλυμάτων.

Στον πενταψήφιο αριθμό 114 14 μπορείς πλέον να καταγγέλλεις κρούσματα ρατσιστικής βίας κατά μεταναστών.

Στον πενταψήφιο αριθμό 11012 μπορείς να αναφέρεις όποιον προσπαθεί να υποκλέψει προσωπικά σου δεδομένα από το προφίλ σου στο Facebook ή σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ