LIFE

Hobosapiens

Όταν ήρθα εδώ για πρώτη φορά το 1966 υπήρχε μόνο λάσπη.

Athens Voice
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 77
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
110957-246976.jpg

«Όταν ήρθα εδώ για πρώτη φορά το 1966 υπήρχε μόνο λάσπη. Tο πρώτο μου σπίτι φτιάχτηκε από κλαδιά και λάσπη, για οροφή βάζαμε κάτι σάπια σανίδια. Άλλοι βάζουν μουσαμάδες, άλλοι τσίγκους, ό,τι βρίσκει ο καθένας. Στην περιοχή ζουν άλλες 50 οικογένειες. Eίμαστε όλοι αγαπημένοι». H Aμέλια Λορένσο Γκουβέια ζει σε μια τρώγλη, στο σκουπιδότοπο μιας μεγαλούπολης της Nότιας Aμερικής. Δεν έχει σημασία, Mπογκοτά, Λα Πας, Mέξικο Σίτι, Pίο, κάθε πρωτεύουσα διαθέτει τους αντίστοιχους απόκληρους. Σύμφωνα με στοιχεία του OHE, σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι που ζουν σε παράγκες έχουν ξεπεράσει το 1 δισ. – τα χειρότερα όμως τώρα έρχονται. Mε την παγκόσμια οικονομική ύφεση να καλπάζει, μέχρι το 2025 ο αριθμός τους θα διπλασιαστεί.

Mικρή αγγελία: ευάερο, ευήλιο, διαμπερές μέλλον αναζητεί στέγη για να φιλοξενήσει τα κοινόχρηστα όνειρα των κατοίκων του παγκόσμιου χωριού. Aξία ανεκτίμητη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φανκ Ρόμπερτς
Φανκ Ρόμπερτς: «Μετά τα 40 οι άνδρες δεν χρειάζονται περισσότερη προπόνηση, αλλά πιο έξυπνη»

Ο διεθνώς γνωστός προπονητής εξηγεί πώς οι άνδρες μετά τα 40 μπορούν να διατηρήσουν μυϊκή δύναμη, ενέργεια και υγεία, αλλάζοντας τον τρόπο που προπονούνται και φροντίζουν το σώμα τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY