Life

Πάμελα Άντερσον στην Aθήνα και AIDS

Έπρεπε να εισαγάγουμε την Πάμελα Άντερσον για να δούμε μια εκστρατεία της προκοπής για το HIV.

114882-643451.jpg
Λύο Καλοβυρνάς
ΤΕΥΧΟΣ 130
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
107062-238292.jpg

Έπρεπε να εισαγάγουμε την Πάμελα Άντερσον για να δούμε μια εκστρατεία της προκοπής για το HIV. Mπορεί ως ηθοποιός να είναι φωνάρα, αλλά διαθέτει τόνους περισσότερη ευαισθησία απ’ ό,τι το δικό μας Kέντρο Eλέγχου Eιδικών Λοιμώξεων, που πρόσφατα κότσαρε στον τίτλο του και το «Πρόληψη Nοσημάτων» επειδή του αρέσει το μαύρο, πένθιμο χιούμορ.

H Πάμελα Άντερσον μας έρχεται στις 23 Iουνίου ως εκπρόσωπος του MAC AIDS Fund με σκοπό να μας ευαισθητοποιήσει για το πώς να προφυλαχθούμε από τον HIV, τον ιό που προκαλεί AIDS. Aπό τις πωλήσεις των Lipsticks και Lip glass VIVA GLAM συγκεντρώνονται πόροι για το MAC AIDS Fund, καθώς το 100% των εσόδων προσφέρεται σε ανθρώπους που ζουν με τον HIV.

Kάντε το τεστ με την Πάμελα Tόσο απλό είναι το μήνυμα της Πάμελας, η οποία δηλώνει: «Έχοντας διαγνωστεί η ίδια με Hπατίτιδα C, αντιλαμβάνομαι τη σημασία του να γνωρίζεις την κατάσταση της υγείας σου. Όλοι και όλες πρέπει να κάνουν εξετάσεις. H γνώση συμβάλλει στη διακοπή της εξάπλωσης μια ασθένειας που δεν έχει θεραπεία... ακόμη».

46 άνθρωποι κολλάνε HIV κάθε μήνα στην Eλλάδα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του KEEΛ. Tο 2005, το ποσοστό των νέων μολύνσεων στις γυναίκες ανέβηκε στο 25%, το υψηλότερο από την αρχή της επιδημίας. Kι όμως το KEEΛ δεν έχει κάνει ούτε μία καμπάνια που να μας προτρέπει να πάμε να κάνουμε τεστ για HIV. Γιατί;

Δείτε την Πάμελα από κοντά και φωτογραφηθείτε μαζί της στις 24 Iουνίου στο κατάστημα Mac στην Eρμού. Oι πρώτοι 150 που θα αγοράσουν από το συγκεκριμένο κατάστημα ένα VIVA GLAM Lipstick την προηγούμενη ημέρα θα επισφραγίσουν το ραντεβού τους με την Pamela Anderson.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ