Ελλαδα

Καιρός: Καλοκαίρι με θερμοκρασίες πάνω από τους 37 βαθμούς τις επόμενες ημέρες

Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία τις επόμενες πέντε ημέρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λουόμενοι σε παραλία για να δροσιστούν από τις υψηλές θερμοκρασίες - Πολίτες απολαμβάνουν τη θάλασσα, όσο άλλοι κάνουν ηλιοθεραπεία
Καιρός: Πολίτες στην παραλία - Κολύμπι και ηλιοθεραπεία © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Καιρός - Meteo: Η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 36-37 βαθμούς Κελσίου τις επόμενες ημέρες

Σε καλοκαιρινά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία τις επόμενες πέντε ημέρες. Ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τοπικά τους 36-37 βαθμούς Κελσίου, ενώ ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. 

Σύμφωνα με το Meteo, η θερμοκρασία αναμένεται να διατηρηθεί σε καλοκαιρινά επίπεδα τις επόμενες πέντε ημέρες, σημειώνοντας μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως από αύριο, Πέμπτη 16 Μαΐου. Σήμερα, η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 34 βαθμούς Κελσίου σε μεμονωμένες περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. Ωστόσο, την Πέμπτη και την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 34 βαθμούς σε αρκετές περιοχές, κυρίως της ηπειρωτικής χώρας, καθώς και μεμονωμένα σε νησιωτικά τμήματα, ενώ τοπικά αναμένεται να ξεπεράσει και τους 36-37 βαθμούς Κελσίου σε τμήματα της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Μακεδονίας.

Η αστάθεια τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένεται να διατηρηθεί κυρίως σε ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας τουλάχιστον έως την Παρασκευή.

Χάρτης με τις εκτιμώμενες θερμοκρασίες σήμερα, Τετάρτη 25 Μαΐου 2022
Χάρτης με τις εκτιμώμενες θερμοκρασίες © Meteo

Χάρτης με τις εκτιμώμενες θερμοκρασίες αύριο, Πέμπτη 26 Μαΐου 2022
Χάρτης με τις εκτιμώμενες θερμοκρασίες αύριο, Πέμπτη © Meteo

Χάρτης με τις εκτιμώμενες θερμοκρασίες την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022
Χάρτης με τις εκτιμώμενες θερμοκρασίες την Παρασκευή © Meteo

Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 - Η πρόγνωση του Meteo

Αίθριος γενικά καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά τμήματα. Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία σε πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Άνεμοι έως 3-4 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Οι καταιγίδες είναι πιθανό να συνοδεύονται και από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 34, στην Ήπειρο από 11 έως 32 βαθμούς στη Θεσσαλία από 14 έως 36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 35 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 32 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 32 βαθμούς και στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις έως 2-3 μποφόρ στα πελάγη.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις     

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ