Ελλαδα

Ομίχλη στην Αθήνα - Το νέο εντυπωσιακό βίντεο

Το πυκνό πέπλο έχει καλύψει ολόκληρες συνοικίες στην Αττική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ομίχλη στην Αθήνα έχει καλύψει τα πάντα
Η ομίχλη στην Αθήνα έχει καλύψει τα πάντα © Alexandros Maragos/YouTube

Η ομίχλη στην Αθήνα σε ένα εντυπωσιακό βίντεο, που δείχνει ολόκληρες συνοικίες να έχουν «εξαφανιστεί» από το πυκνό πέπλο που σκεπάζει τα πάντα.

Το πέπλο ομίχλης που κάλυψε την Αθήνα πριν από λίγα 24ωρα δημιούργησε ένα απόκοσμο τοπίο στο μεγαλύτερο μέρος του Λεκανοπεδίου στην Αττική. Σε νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, παρουσιάζεται η ομίχλη να έχει καλύψει ολόκληρες συνοικίες.

Σημειώνεται ότι από το βράδυ της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου 2021 υπήρξαν προβλήματα σε προγραμματισμένες πτήσεις στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μία, μάλιστα, χρειάστηκε να προσγειωθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το meteo, ο καιρός αύριο Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 έχει ομίχλες στην Αττική, ενώ αυξημένη θα είναι και η συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα. Ειδικότερα, αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα γίνουν βόρειοι 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Το βίντεο με την ομίχλη στην Αθήνα είναι του κινηματογραφιστή και φωτογράφου Αλέξανδρου Μαραγκού. Το πυκνό πέπλο που έχει σχηματιστεί, «εξαφανίζει» σπίτια και δρόμους.

Ocean of Fog covers Athens

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ