Ελλαδα

Επιδείνωση καιρού από αύριο Κυριακή 24 Οκτωβρίου - Η πρόγνωση

Ποιες περιοχές θα έχουν καταιγίδες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βροχές στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Επιδείνωση καιρού από αύριο Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
Βροχές στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Επιδείνωση καιρού από αύριο Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 © EUROKINISSI

Αναμένεται επιδείνωση καιρού από αύριο Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, με τη θερμοκρασία σε πτώση και καταιγίδες σε δυτικά και νότια, σύμφωνα με την πρόγνωση.

Αλλάζει ο καιρός από αύριο Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, με βροχές να αναμένονται σε αρκετές περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, σποραδικές καταιγίδες και εντονότερα καιρικά φαινόμενα αναμένονται σε δυτικά και νότια.

Το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αναφέρει ότι η επιδείνωση καιρού φέρνει βροχές στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στο Βόρειο Αιγαίο, στις Σποράδες και στην Κρήτη.

Τα φαινόμενα στα δυτικά, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και ενδεχομένως στην Εύβοια και στη Δυτική Κρήτη θα είναι τοπικά έντονα και θα συνοδεύονται από καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 18, στην Ήπειρο από 7 έως 23 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 24, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 11 έως 18 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο αρχικά θα πνέουν ασθενείς άνεμοι, αλλά μετά το μεσημέρι θα επικρατήσουν ανατολικοί άνεμοι που σταδιακά θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Ο καιρός αύριο Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα βροχών κατά περιόδους μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στο γράφημα που ακολουθεί, μπορεί να παρακολουθήσετε την επιδείνωση καιρού που αναμένεται από αύριο Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 σε περιοχές της χώρας:

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ