- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός: Καλός αναμένεται αύριο Τετάρτη - H πρόγνωση (βίντεο)
Παροδικές νεφώσεις και ομίχλες τις νυχτερινές ώρες
Καλός ο καιρός αύριο Τετάρτη σε όλη τη Ελλάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo, με τη θερμοκρασία χωρίς ουσιαστικές διακυμάνσεις.
Καλός ο καιρός αναμένεται αύριο Τετάρτη 20 Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα με παροδικές νεφώσεις. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, κατά τις νυχτερινές και τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί περιορισμένη ορατότητα αλλά και ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Ειδικότερα, αύριο σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με παροδικές νεφώσεις κατά τόπους.
Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 20, στην Ήπειρο από 6 έως 23 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 23 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 22 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 11 έως 22 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 23-25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Ιόνιο από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.
Τι καιρό θα έχει αύριο, Τετάρτη η Αττική και η Θεσσαλονίκη
ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ, Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.
Δείτε την πρόγνωση καιρού για αύριο Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 από τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου:
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη επιχείρηση συνδρομής από Λιμενικό και άλλα ρυμουλκά
Επιτήδειοι στέλνουν SMS με ψεύτικα πρόστιμα - Οι οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. προς τους πολίτες
Με σύνθημα: «Μαρφίν - 16 χρόνια μετά δεν ήταν ατύχημα ήταν δολοφονία»
Ανησυχία από παρουσία λύκου κοντά στην Πάρνηθα - Οδηγίες προστασίας από τον Δήμο Αχαρνών
Επεισόδιο με δύο δράστες, ανήλικος στο νοσοκομείο με κάταγμα γνάθου και μώλωπες
Πρωινό περιστατικό στη Γραμμή 1: Ο συρμός δεν άνοιξε πόρτες και αποσύρθηκε για έλεγχο
«Προτιμώ να τον κρατήσω στη μνήμη μου χαμογελαστό και δραστήριο», σημειώνει
Η πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια για την εντυπωσιακή αλλαγή του καιρού
Συντονισμός φορέων και επαφές με Ryanair για διευκρινίσεις σχετικά με το μέλλον των πτήσεων
Χάρης Δούκας: «Ελάτε να γίνετε μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σύλληψη υπεύθυνου καταστήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι ώρα θα αναχωρήσουν οι τελευταίοι συρμοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.