- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Με αφρικανική σκόνη και λασποβροχές ο καιρός σήμερα Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 σε αρκετές περιοχές στο νότιο τμήμα της χώρας, σύμφωνα με χάρτες του meteo.gr.
Ο καιρός σήμερα Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 είναι άστατος, με αφρικανική σκόνη και λασποβροχή σε αρκετές περιοχές στα νότια της χώρας.
Το meteo.gr δημοσιεύει χάρτες οι οποίοι δείχνουν πώς θα κινηθεί η αφρικανική σκόνη, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό από τη Λιβύη συνεχίζει να επηρεάζει τη χώρα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, για τον καιρό σήμερα Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, καθώς επίσης στα νησιά του Ιονίου και του Βορειοανατολικού Αιγαίου.
Τα φαινόμενα στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα είναι κατά τόπους έντονα, ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει στο Βόρειο Ιόνιο και στα παραθαλάσσια τμήματα της Ηπείρου.
Παράλληλα, η κίνηση του βαρομετρικού χαμηλού θα προκαλέσει βαθμιαία ενίσχυση των νοτίων ανέμων στα νότια πελάγη, φέρνοντας ιδιαίτερα αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης κυρίως στα κεντρικά, δυτικά και νότια τμήματα και λασποβροχή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.