Ο καιρός σήμερα Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021: Πού θα βρέξει
Σε ποιες περιοχές αναμένονται χαλαζοπτώσεις - Η αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021, έχει βροχές και χαλάζι σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού σήμερα, Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021, με καταιγίδες και χαλάζι σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από νωρίς το απόγευμα στη δυτική και βαθμιαία στη βόρεια Ελλάδα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.
Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και στο Αιγαίο από το απόγευμα έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί, κυρίως στα νότια, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις αυξημένες από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, στρεφόμενοι σταδιακά σε νότιους 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με την πρόγνωση από την ΕΜΥ, ο καιρός σήμερα, Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021, στη Θεσσαλονίκη θα έχει λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από αργά το βράδυ θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι, αρχικά ασθενείς, βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός σήμερα 31 Ιανουαρίου 2021 στην υπόλοιπη Ελλάδα - Η αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα αρχικά στη δυτική και από αργά το βράδυ στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους έντονα.
Άνεμοι: Αρχικά ασθενείς, βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 4 με 6 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο, βαθμιαία στην Ήπειρο και μέχρι το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι κατά τόπους έντονα.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Από αργά το βράδυ σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από αργά το βράδυ στη Θεσσαλία, θα είναι έντονα. Στα νότια λίγες νεφώσεις αυξημένες από το απόγευμα.
Άνεμοι: Αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 στρεφόμενοι σταδιακά σε νότιους 5 με 6 και στα νότια βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.
Άνεμοι: Αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία νότιοι 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.
Άνεμοι: Αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα νότια σε νότιους 5 με 7 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.