- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Συνεχίζονται σήμερα, 23 Ιουνίου, οι βροχές και οι καταιγίδες
Αναλυτικά η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Συνεχίζει να είναι άστατος σήμερα, 23 Ιουνίου, ο καιρός - Βροχές, καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις σε πολλές περιοχές.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας με τοπικές χαλαζοπτώσεις. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Ενισχυμένοι δυτικοί άνεμοι στο Νότιο και Νοτιοδυτικό Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει ιδιαίτερα άστατος καιρός. Βροχές και καταιγίδας θα εκδηλωθούν κυρίως από τις μεσημεριανές ώρες, τόσο στα ηπειρωτικά όσο και σε αρκετά νησιωτικά τμήματα και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδευτούν από ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 29 βαθμούς, στην Ήπειρο από 12 έως 29, στη Θεσσαλία από 12 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 29 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 15 έως 27 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 29 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3 έως 5 μποφόρ, και στα νότια πελάγη δυτικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά περιόδους. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι και μετά θα είναι τοπικά έντονα αλλά το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν δίνοντας βροχές σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στα ανατολικά τμήματα του νομού όπου τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.