- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μετά τον καύσωνα, βροχές. Χαλάει ο καιρός από την Πέμπτη. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα.
Αλλάζει σταδιακά το σκηνικό του καιρού. Μικρή υποχώρηση αναμένεται να παρουσιάσει το κύμα ζέστης από σήμερα Δευτέρα 18/05, με τις θερμοκρασίες ωστόσο να διατηρούνται γενικά σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Πολύ υψηλές μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στη Δυτική και Νότια Ελλάδα (ιδιαίτερα στη Νότια Πελοπόννησο), στην Ανατολική και Νότια Κρήτη, στα Δωδεκάνησα (κυρίως στη Ρόδο) και στην Αττική, όπως φαίνεται στον προγνωστικό χάρτη θερμοκρασιών που ακολουθεί για τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, μικρή περαιτέρω υποχώρηση θα παρουσιάσουν οι θερμοκρασίες το διήμερο Τρίτη 19/05 και Τετάρτη 20/05.
Την Πέμπτη 21/5 αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα μηχανήματα, με βάρος άνω των 150 τόνων το καθένα, κατέρρευσαν με ελεγχόμενο τρόπο
Ένα από τα πιο σπάνια είδη στον κόσμο
Φόρος τιμής στην προσφορά του στην επιστήμη και στην εκπαίδευση
Λόγω εκτέλεσης εργασιών
Σε ποιες στάσεις θα διατεθούν λεωφορεία
Έλεγχοι για «μαύρο χρήμα», περιουσίες και συγγενικά πρόσωπα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Aύξηση παρατηρείται μόνο στην περιφέρεια Κρήτης
Το χρονικό του συμβάντος
Παραμένει στο μικροσκόπιο άτομο του στενού περιβάλλοντος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επιμένει ότι είναι αθώος
Η δημοσιογράφος υπέστη κάταγμα από έκρηξη εξωτερικής μονάδας κλιματισμού
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχει ταυτοποιηθεί σε τουλάχιστον 10 περιπτώσεις
Αυξάνονται οι εμφανίσεις στις ελληνικές θάλασσες το φετινό καλοκαίρι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.