Ελλαδα

Κομοτηνή: Το βίντεο με τον 14χρονο να πετά γάτα στον αέρα και να την κλωτσά

Πώς τον εντόπισαν οι αστυνομικοί - Η καταγγελία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 14χρονος που κακοποίησε γάτα στην Κομοτηνή
Ο 14χρονος που κακοποίησε γάτα στην Κομοτηνή © Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής/Facebook

Στην Κομοτηνή ένας 14χρονος κλώτσησε γάτα, την οποία πέταξε στον αέρα. Το βίντεο της ντροπής και ο εντοπισμός του δράστη.

Ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης ζώου στην Ελλάδα έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, ένας 14χρονος στην Κομοτηνή πέταξε στον αέρα μια γάτα και την κλώτσησε στη συνέχεια.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από τη σελίδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής», η οποία απηύθυνε έκκληση για πληροφορίες, προκειμένου να βρεθεί ο ανήλικος και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο δράστης ταυτοποιήθηκε και του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις. Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ίχνη του εντοπίστηκαν μέσω Instagram.

14χρονος στην Κομοτηνή κλωτσά γάτα - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό υλικό, που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται από ιστοσελίδες του διαδικτύου, να κρατάει ζώο συντροφιάς (γάτα) και να το πετάει στον αέρα.

» Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής και σε βάρος του εν λόγω ατόμου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη νέα κακοποίηση ζώου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ