Ελλαδα

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: «Ύποπτη σύμπτωση οι νέες κατηγορίες πριν το αίτημα αποφυλάκισης»

Γιατί εκτιμά ότι η 33χρονη είναι αθώα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Ρούλα Πισπιρίγκου στο νοσοκομείο με την Τζωρτζίνα
Ρούλα Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου - Δικηγόρος: Η εκτίμηση για ύποπτη σύμπτωση των κατηγοριών με το αίτημα για αποφυλάκιση - Η πίστη στην αθωότητά της

«Ύποπτη σύμπτωση» χαρακτήρισε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τις νέες κατηγορίες σε βάρος της 33χρονης λίγο πριν καταθέσει αίτημα αποφυλάκισής. Η υπεράσπιση της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας περιμένει να λάβει στα χέρια της τη δικογραφία προκειμένου να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις σχετικά με τα πορίσματα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

«Εάν το πόρισμα είναι όπως έχουμε πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ, φαντάζομαι ότι θα της αποδοθεί κατηγορία για ανθρωποκτονίες. Δεν ξέρω αν θα κριθεί σκόπιμο να ληφθεί κάποια κατάθεσή της προηγουμένως», είπε στο MEGA ο Κωνσταντίνος Ζάρδας και σημείωσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «αναμένει τις εξελίξεις και περιμένουμε να δούμε τα περιβόητα στοιχεία που ακούμε μόνο από την τηλεόραση για να δούμε τι υπάρχει σε βάρος της και πόσο μπορεί να είναι αντιμετωπίσιμα ή μη». Ο κ. Ζάρδας τόνισε ότι η υπεράσπιση της 33χρονης δε θα ζητήσει άλλες ιατροδικαστικές εξετάσεις, ωστόσο η ερμηνεία αυτών «θα δούμε αν επιδέχεται άλλης ερμηνείας. Αυτό είναι το ζήτημα».

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Αισθάνομαι ότι αυτή η γυναίκα είναι αθώα»

Ο κ. Ζάρδας δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα. «Αντιμετωπίζουμε την κάθε υπόθεση ξεχωριστά. Βλέπουμε τα στοιχεία και χαράσσουμε υπερασπιστική γραμμή με βάση τη θέση της εντολέως μας. Προσωπικά αισθάνομαι ότι η γυναικά αυτή είναι αθώα αλλά είναι κακοτράχαλος δρόμος για να το αποδείξω και να δημιουργήσω πολλές σοβαρές αμφιβολίες για την ενοχή της».

«Η δικογραφία για την Τζωρτζίνα καθόλου δε με πείθει ότι είναι ένοχη η κατηγορουμένη. Πολλοί κάνουν λόγο για συμπτώσεις και ότι δεν μπορεί να είναι σύμπτωση ο θάνατος τριών παιδιών. Έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει όμως μια σύμπτωση. Θεωρώ ‘συμπτωματικό’ το γεγονός ότι ενώ ήμασταν στα πρόθυρα για να καταθέσουμε αίτημα αποφυλάκισης για την υπόθεση της Τζωρτζίνας που είχε μεγάλες πιθανότητες να είχε επιτυχία, αυτήν τη χρονική στιγμή έπεσαν οι νέες κατηγορίες σε βάρος της», συμπληρώνει ο δικηγόρος της 33χρονης.

Ο κ. Ζάρδας τόνισε ότι κανείς δε θα έπρεπε να σπεύσει να καταδικάσει τη 33χρονη, καθώς «οι αποφάσεις ανατρέπονται, ακόμα και οι τελεσίδικες».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ