Ελλαδα

Αυτοκτονία γυμναστή: «Ηθελε να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του» λέει ο δικηγόρος της

Πού φέρεται να έστειλε mail με πορνογραφικό υλικό ο γυμναστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Ο 50χρονος μέσα στο γυμναστήριό του
Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη

Αυτοκτονία 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Τι δήλωσε ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του - Το email με πορνογραφικό υλικό και η πλατφόρμα με κρυπτονομίσματα

Κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη εξετάζουν οι αρχές. Μέσω του δικηγόρου της, η πρώην σύντροφος του γυμναστή, την οποία κατηγορεί για την υπεξαίρεση χιλιάδων ευρώ, απαντά σε όσα έχουν ειπωθεί και κάνει λόγο για εκδικητική στάση του αυτόχειρα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της γυναίκας, λίγες ημέρες πριν την αυτοκτονία του τής έστελνε μηνύματα απειλώντας την ότι θα την καταστρέψει. «Την κατηγόρησε για να την εκδικηθεί», είπε ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του 50χρονου και πρόσθεσε ότι μαζί με το email της αυτοκτονίας του, ο αυτόχειρας φέρεται να έστειλε πορνογραφικό υλικό από συνευρέσεις με την εντολέα του σε πολλούς αποδέκτες, ακόμη και στο σχολείο όπου φοιτά η κόρη της. Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι «η εντολέας μου αρνείται ότι είχε τους κωδικούς πρόσβασης στην πλατφόρμα του κρυπτονομίσματα». 

Ο δικηγόρος της γυναίκας κατέθεσε υπόμνημα στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, με το οποίο υποστηρίζει πως ο 50χρονος γυμναστής ζητούσε εκδίκηση. «Με την ανάρτησή του λίγο πριν την αυτοκτονία του, καθώς επίσης και με την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε διάφορα πρόσωπα προέβη σε αυτό που μου είχε προαναγγείλει μέσω μηνυμάτων του, ήτοι ότι μετά την αυτοκτονία του θα ανοίξουν για εμένα οι ασκοί του Αιόλου, που γεννήθηκα σκατόψυχη και καταραμένη».

Η ίδια υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή της μηνύματα τα οποία πιστοποιούν ότι ο 50χρονος ήθελε να την παντρευτεί και για άγνωστους λόγους αποφάσισε να τη διασύρει.

Στοιχεία σοκ αλλάζουν τα δεδομένα στο θάνατο του γυμναστή. Δικηγόρος Κ. Κόλτσης για τον γυμναστή

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη - Διαλυνάς: Κύκλωμα μαστροπίας και εκβιασμών

Ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς, αναφέρθηκε στο κύκλωμα μαστροπίας και εκβιασμών που φέρεται να δρα στη Θεσσαλονίκη. «Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι από ένα τραγικό συμβάν, ο οποίος μιλά για εκβιασμούς, για ανήλικους... Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε, δεν παρέδωσα στις εισαγγελικές αρχές τα στοιχεία που είχα γιατί προέκυψαν δύο ακόμη επώνυμες μαρτυρίες και επίσης δίνουν δύο στοιχεία με ονοματεπώνυμο από δύο γυναίκες – “αράχνες” οι οποίες, οργανώνουν τα πάρτι σε ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη». 

Ο κ. Διαλυνάς σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση της αυτοκτονίας του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα. «Η ανήλικη είχε φύγει από το πάρτι ενώ η μητέρα της βρισκόταν στο νοσοκομείο που ήταν άρρωστο το παιδί της». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις  

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ