Ελλαδα

Πάτρα: «Πολεμήσαμε μαζί με την Τζωρτζίνα» λέει ο γιατρός της

«Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O εντατικολόγος, Ανδρέας Ηλιάδης
O εντατικολόγος, Ανδρέας Ηλιάδης © Eurokinissi

Πάτρα: Πολεμήσαμε μαζί με την Τζωρτζίνα, δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη, λέει ο γιατρός της.

Στο γραφείο της ανακρίτριας βρέθηκε ο εντατικολόγος της Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις συνθήκες νοσηλείας του άτυχου κοριτσιού.

Ο κ. Ηλιάδης εξέφρασε την οδύνη και τη θλίψη του για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα ενώ σχολίασε και τη μάχη που έδωσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του στην ΜΕΘ του νοσοκομείου για να την κρατήσουν στη ζωή.

«Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί που πολεμήσαμε μαζί. Να σας θυμίσω ότι μετά τη δραματική διάσωση που έλαβε χώρα στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας κληθήκαμε με τη δική μου ομάδα να φέρουμε εις πέρας ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο.

Αγωνιστήκαμε και δώσαμε πραγματικά μάχη για να καταφέρουμε ο,τι θα μπορούσαμε να περισώσουμε από τη μικρή Τζωρτζίνα. Νομίζω τα καταφέραμε, τη θωρακίσαμε, εξασφαλίσαμε τον περίφημο απινιδωτή και βηματοδότη. Θέλαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό θα πορευόμαστε. Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη», τόνισε ο κ. Ηλιάδης και πρόσθεσε πως είναι στη διάθεση της ανακρίτριας ώστε να πει μόνο την αλήθεια σχετικά με όσα έγιναν κατά τη νοσηλεία της 9χρονης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ