Ελλαδα

Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθετε επί 3 ώρες - Έφυγε χωρίς δηλώσεις από την Ευελπίδων

Εξήλθε από το γραφείο της ανακρίτριας περί τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (7/4)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάνος Δασκαλάκης στην Ευελπίδων με μάσκα και γυαλιά ηλίου
Ο Μάνος Δασκαλάκης στην Ευελπίδων © EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μάνος Δασκαλάκης: Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του στην ανακρίτρια - Έφυγε από την Ευελπίδων χωρίς να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, και πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ενώπιον της ανακρίτριας και αποχώρησε χωρίς δηλώσεις από την Ευελπίδων. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης εισήλθε μαζί με τον δικηγόρο του στην Ευελπίδων και εξήλθε από το γραφείο της ανακρίτριας στις 15:00 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης (7/4). 

Ο Μάνος Δασκαλάκης που χθες δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί στη σύζυγό του. Ο πατέρας των τριών παιδιών άλλαξε άρδην την αμυντική, έναντι δημοσιευμάτων και υποστηρικτική απέναντι στην 33χρονη, στάση που τηρούσε ως τη στιγμή που κατέστη κατηγορούμενη η σύζυγός του, δηλώνοντας σοκαρισμένος για την εξέλιξη. Όπως έχει δηλώσει, πλέον θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους .

Χθες, κρατώντας στα χέρια του τη δικογραφία της υπόθεσης αλλά και την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου που μόλις είχε παραλάβει ως πολιτικώς ενάγων, δήλωσε πως τα στοιχεία σε βάρος της, είναι «αδιάσειστα». 

Η κατάθεση του 30χρονου έχει μεγάλη σημασία για την ανάκριση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για τη σχέση του με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους αλλά και για άλλα ζητήματα που θα σκιαγραφήσουν τη ζωή και τον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας της οικογένειάς του. Αντίστοιχες ερωτήσεις, για τη σχέση της με τον πατέρα των παιδιών της από τη γνωριμία τους έως τώρα, δέχθηκε και η 33χρονη κατά τη διάρκεια της απολογίας της από τη δικαστική λειτουργό.

Μάνος Δασκαλάκης: Μήνυση σε βάρος του από συγγενείς της σπιτονοικοκυράς

Μήνυση σε βάρος του Μάνου Δασκαλάκη κατέθεσε η οικογένεια της σπιτονοικοκυράς που νοίκιαζε το σπίτι στην Πάτρα. Ο δικηγόρος της οικογένειας της 69χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μετέφερε τους λόγους για τους οποίους κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του Μάνου Δασκαλάκη. 

«Πλήρωνε το ρεύμα από τον Αύγουστο του 2021; Πλήρωνε το ζευγάρι, ο κ. Δασκαλάκης και η κα. Πισπιρίγκου τα ενοίκια που όφειλαν να πληρώσουν; Υπάρχουν οφειλές; Η οφειλή που έχει ως βάρος το ακίνητο είναι πολύ μικρότερη από την αξία του ακινήτου», διερωτήθηκε ο δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς σε δηλώσεις του και πρόσθεσε: «Ο εντολέας μου ζητεί να μάθει τα αίτια του θανάτου διότι η κα. Πισπιρίγκου είπε πως η θανούσα είχε πεθάνει από καρκίνο. Δεν πέθανε από καρκίνο, αλλά από παθολογικά αίτια» και υπογράμμισε: «Δεν μπορεί το ζευγάρι Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη άλλα να λέει τη μια ώρα και άλλα να λέει την άλλη ώρα. Δεν ενημέρωσε κανέναν τον εντολέα μου και ο θάνατός της δηλώθηκε μια μέρα μετά στο νοσοκομείο. Δεν σας κάνει εντύπωση; Αυτά τα πράγματα μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ