Ελλαδα

Κυψέλη: Κρεμάστηκε με σεντόνι ο δολοφόνος του 7χρονου Ανδρέα

Δεν άφησε σημείωμα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρεμάστηκε με σεντόνι ο δολοφόνος του 7χρονου Ανδρέα από την Κυψέλη
Κρεμάστηκε με σεντόνι ο δολοφόνος του 7χρονου Ανδρέα από την Κυψέλη © EUROKINNISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Κυψέλη: Κρεμάστηκε με σεντόνι από το σίδερο του κρεβατιού του ο δολοφόνος του 7χρονου Ανδρέα.

Αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του ο 33χρονος Πολωνός ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του είχαν δολοφονήσει με φρικτό τρόπο τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη.

Πρόκειται για τον άντρα που προφυλακίστηκε και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κέρκυρας, πριν από ένα μήνα περίπου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας του 7χρονου παιδιού.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την Ελλάδα, με τις αποκαλύψεις να προκαλούν ανατριχίλα για την δολοφονία του επτάχρονου Ανδρέα στην Κυψέλη από την ίδια του την μητέρα και τον σύντροφό της που σημειώθηκε το 2017 και έκτοτε οι δράστες έκρυβαν τα οστά του παιδιού μέσα σε αυτοσχέδιο τάφο και εν συνεχεία σε εργαλειοθήκη.

Μάλιστα ο 33χρονος δράστης κουβαλούσε για πολύ καιρό παντού μαζί του την εργαλειοθήκη για να μην την βρει η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Corfutvnews», ο 33χρονος τοποθέτησε σε ένα σίδερο του κρεβατιού ένα κομμάτι σεντόνι και έβαλε τέλος στην ζωή του. Δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους.

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Το χρονικό της υπόθεσης

Δράστες του στυγερού εγκλήματος, είναι η 29χρονη μητέρα του παιδιού και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφός της. Ο μεν 33χρονος κατηγορείται ότι οδήγησε το παιδί σε ασφυκτικό θάνατο, το 2017, βάζοντας μονωτική ταινία στο στόμα του, η δε μητέρα ότι δεν έκανε τίποτα για το σώσει το γιο της βλέποντάς τον να υποφέρει και να αφήνει μαρτυρικά την τελευταία του πνοή.

Αντίθετα, τις στιγμές εκείνες φέρεται να έπαιζε παιχνίδι στον υπολογιστή ενώ για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε μαζί με το σύντροφό της τη φρικιαστική αλήθεια.

Ότι δηλαδή, αμέσως μετά το θάνατο του παιδιού, ο σύντροφός της πήρε τη σωρό του και την τοποθέτησε σε μια τσιμεντένια λάρνακα που έφτιαξε στη ταράτσα του σπιτιού που έμεναν στη Κυψέλη. Όταν μάλιστα αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι αυτό, ο 33χρονος έβαλε τα οστά του παιδιού μέσα σε μια εργαλειοθήκη και τα μετέφερε μαζί του. Όλα αυτά τα χρόνια η 29χρονη, έλεγε σε όλους όσοι τη ρώταγαν για τον γιο της, ότι ζει πλέον μόνιμα με τον βιολογικό του πατέρα στην Πολωνία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο άτυχος Ανδρέας όπως και η αδελφή του, ζούσαν έναν συνεχή εφιάλτη στα χέρια των δυο κατηγορουμένων.

Υποσιτισμός, ασιτία και βία, σημάδεψαν τις παιδικές ψυχές τους, με την αδελφή μάλιστα του 7χρονου να πηγαίνει στο σχολείο έχοντας στο σώμα της εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης. Οι δάσκαλοί της όταν είδαν τις μώλωπες στο σώμα της ειδοποίησαν τις αρχές και ευτυχώς η μικρή -που φέρεται να αναζητούσε τον αδελφό της καθώς είχε ενημερώσει τη δασκάλα της- δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Τι είχε πει στην ομολογία του ο δράστης

Ότι ήθελε να τιμωρήσει το παιδί είχε υποστηρίξει στην ομολογία του ο δράστης της δολοφονίας του 7χρονου στην Κυψέλη. «Του μιλούσα και του έλεγα να σταματήσει να με κοροϊδεύει. Αυτός όμως έκλεισε τα αυτιά του με τα χέρια και άρχισε να τραγουδάει δυνατά θέλοντας να καλύψει με την ένταση της φωνής του, τη δική μου και να μου δείξει ότι δεν με ακούει. Έλεγε συνεχώς λα, λα, λα. Αυτό το έκανε πάντα όταν τον τιμωρούσαν και ήξερε ότι με εκνευρίζει», δήλωσε ο 33χρονος Πολωνός, ο οποίος έθαψε το παιδί σε έναν αυτοσχέδιο τάφο στο μπαλκόνι και όταν αργότερα άλλαξαν σπίτι, πήρε τα οστά σε μία εργαλειοθήκη.

«Έσπασα τον τάφο με ένα κομπρεσέρ και στη συνέχεια έβαλα το αγόρι σε μία εργαλειοθήκη. Δεν μπόρεσα να δω σε τι κατάσταση ήταν ο Ανδρέας, γιατί το σώμα του το είχα τυλίξει σε υφάσματα. Την εργαλειοθήκη αυτή την είχα κλειδωμένη με μία κλειδαριά και τον έπαιρνα μαζί μου, όπου και να πήγαινα.

»Επειδή ήθελα να τον τιμωρήσω, για να καταλάβει πως δεν πρέπει να συμπεριφέρεται έτσι, του έκλεισα το στόμα απότομα, με μία μονωτική ταινία που είχα για τη δουλειά μου. Του εξήγησα μάλιστα, πως όταν ηρεμήσει, τότε θα τη βγάλω. Μετά πήγα στο δεύτερο υπολογιστή που έχουμε, για να εκτυπώσω κάτι εργασίες της αδερφής του και είδα τον Ανδρέα καθιστό στο πάτωμα.

»Δεν θεώρησα ότι έπαθε κάτι και συνέχισα να μην δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι ο μικρός είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα να δω αν είναι καλά και τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει», είπε ο 33χρονος. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ