Γιαγιά έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ - Μήνυση από την εταιρεία
«Το έκανα από φτώχεια» υποστηρίζει η ηλικιωμένη
Μήνυση από σούπερ μάρκετ σε γιαγιά για κλοπή - Τι υποστηρίζει η ηλικιωμένη - Συμπαράσταση από τους γείτονές της.
Μία 70χρονη γιαγιά συνελήφθη για κλοπή σε σούπερ μάρκετ στην Πετρούπολη με την εταιρεία να της έχει υποβάλει μήνυση. «Το έκανα από φτώχεια» λέει η ηλικιωμένη στις αρχές. Γείτονες και δήμος κάνουν προσπάθειες προκειμένου να αποσυρθεί η μήνυση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, η 70χρονη γιαγιά έβαλε στην τσάντα της κρέας και τυρί αξίας 30-40 ευρώ το περασμένο Σάββατο (12/2). Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε από υπαλλήλους, με τους πελάτες του σούπερ μάρκετ να αντιδρούν στη σύλληψη και να ζητούν να μην πάει αυτόφωρο. Ο προϊστάμενος του σούπερ μάρκετ είπε ότι έχει πολύ αυστηρές εντολές και κάλεσε αστυνομία. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τη γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα, όπου φέρεται να είπε ότι «από φτώχεια τα έκανα όλα αυτά».
Η ηλικιωμένη φαίνεται να έχει στεγαστικό δάνειο και ρύθμιση δανείου με υψηλή δόση, με τα χρήματα της σύνταξης που λαμβάνει να μην αρκούν.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, γείτονες της γυναίκας πήγαν στο σούπερ μάρκετ και ζήτησαν να αποσυρθεί η μήνυση, ωστόσο η επιχείρηση αρνήθηκε λέγοντας ότι είναι πολιτική της να μην αποσύρει τέτοιου είδους μηνύσεις.
«Η γιαγιά πήρε 3 χάπια μαζί, προσπαθεί να αυτοκτονήσει γιατί δεν σηκώνει ντροπή και φοβάται μη φτάσει στα αυτιά των παιδιών αυτός ο διασυρμός. Θα κάνω ότι μπορώ για να καθαρίσω την υπόθεση. Δεν θα περάσω ποτέ από τη συγκεκριμένη αλυσίδα του σούπερ μάρκετ», λέει γειτόνισσα της 70χρονης.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ίλιον, ο δήμος θα προσπάθήσει να πείσει την αλυσίδα σούπερ μάρκετ να αποσύρει τη μήνυση που έχει κατατεθεί σε βάρος της ηλικιωμένης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με μία εντυπωσιακή τελετή έναρξης ξεκίνησε και επίσημα το Πατρινό Καρναβάλι, με το σύνθημα «Βγες από την Οθόνη»
Τεράστια η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια στο σπίτι του Παναγιώτη Γκλαβίνη - Καταδικάζει ο υφυπουργός Παιδείας Νίκος Παπαϊωάννου
«Οι χιονοπτώσεις στην Ελλάδα δεν έχουν εκλείψει, αλλά εμφανίζονται πιο επιλεκτικά»
Πού αναμένονται βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις
Γιατί το Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα δεν εορτάζονται την ίδια ημερομηνία
24ωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας, Δομή Φιλοξενίας και τηλεφωνικής γραμμής
Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Παρά την επιρροή και τη δύναμη που συγκέντρωνε, διατηρούσε χαμηλό προφίλ μέχρι τέλους
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Το μεσημέρι η παράδοση του Λαβάρου στο Δημαρχείο - Αναλυτικά οι εκδηλώσεις
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Η έκθεση συγκεντρώνει έργα, εμπειρίες και αποτελέσματα από μια σειρά δράσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.